Апатията на хората е основното, с което работи пропагандната машина.

...
Апатията на хората е основното, с което работи пропагандната машина.
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Опасни за България са „отровните гъби двойници“

Апатията на хората е главното, с което работи пропагандната машина. Тридесет и две години посредством ръководещите ни марионетни държавни управления народът ни е убиван, а страната ни унищожавана. Най-мощното оръжие за това е апатията, реализирана посредством внушението, че от българския народ нищо не зависи. Това се споделя в позиция на партия „ Възраждане “, публикувана до медиите.

Ето цялостния текст на изказването:

Апатията на хората е главното, с което работи пропагандната машина. Тридесет и две години посредством ръководещите ни марионетни държавни управления народът ни е убиван, а страната ни унищожавана.

Най-мощното оръжие за това е апатията, постигана посредством внушението, че от българския народ нищо не зависи.

Две години и половина „ Възраждане “ се бори против тази незаинтересованост. В началото бяхме сами, последователно гражданското общество стартира да се пробужда и от ден на ден хора да застават до нас, припознавайки ни като инструмент в ръцете на българския народ, като съвременно национално-освободително придвижване, което няма аналог, тъй като е на българи и основано от българи, обединени от идеята – България.

С пробуждането на народа беше задействан и различен механизъм на въздействие, внедрен в обществото ни посредством фейсбук-активисти и общественици, зад които още веднъж се крият непознати и най-често американски капитали. Представяни като цивилен деятели, те от ден на ден и все по-активно внушаваха на българина, употребявайки разочарованието му от политиците на прехода, изказванието „ Без партии и без политици! “.

С времето ние, българите, сами се убедихме, че няма цивилен проблем, който да има гражданско решение. Проблемите ни са политически, те са породени от неприятни политически решения, от политиците на прехода, които построиха бездна сред себе си и българския народ. Ето за какво с политиката е нужно да се занимава всеки един българин, тъй като в случай че ние се откажем от нея, идват да ни ръководят непознати жители, които пазят непознати национални ползи и най-често гледат отстранено на нашите проблеми. За решението на проблемите ни е нужно ново национално-отговорно държавно управление, което да поеме политическата отговорност и да изведе България от спиралата от рецесии.

Дали това ще стане, зависи единствено от българския народ и от това дали се е научил да разпознава политическите планове, които като отровни гъби изникват тъкмо преди идните предварителни избори.

В последните 10 дни бяха оповестени три нови политически плана, а два от тях и учредени. Започнаха да се завръщат на политическата сцена хора, които вкараха частните правосъдни реализатори в българската правосъдна система, някогашни министри, взимали пагубни решения в минали държавни управления. Част от тях помним с дейности като въвеждането на зеления документ и фразата „ България е НАТО и НАТО е България “, само че за решенията на други българският народ от дълго време е не запомнил или въобще не е схванал поради пропагандата „ Без партии и без политици “. Завръщат се като доста способени посетители в телевизионните студиа тези, които единствено преди месеци подписаха неизгодна договорка, в която платихме милиони за чертежи на американски самолети, тези, които продаваха български паспорти на непознати жители. Предстоят и още планове, които американските ни господари ще опитат да повдигнат от естествената гражданска сила. По метода, по който изникна едно „ отровно трио “, и те ще опитат да изникнат като „ отровни гъби двойници " на „ Възраждане ".

Ето за какво ние от „ Възраждане “ няма да подкрепим нито един митинг, в който уредниците не са ясно декларирани. Няма да подкрепим митинг, който изисква нашето знаме, което е народен знак за доста българи, да не се вижда или да не присъстваме със знаците си. Резултатът от сходни митинги е или изникването на следващ американски план или разпръскване на публичната сила в безвредно направление за статуквото, ръководено като марионетка от американските господари на страната ни.

„ Възраждане “ получи доверието на българите не с думи, а с каузи, и няма да заблуди това доверие, насочвайки го към финансирани извън планове. Като единствената политическа организация, която към този момент осем години стои с ясно изразена пробългарска политическа позиция, ние имаме отговорност да спрем заблудите и разпиляването на публичната сила, да противодействаме с всички сили и средства на нападателната непозната агитация.

„ Възраждане “ има структури, а всеки техен началник, с цел да стане подобен, е получил утвърждението на своите сподвижници, които са го следили от близко в продължение на дълго време и са признали неговата поредност, подготвеност и отдаденост на идеята. Нищо такова не се е случвало с " неофициалните цивилен организации ", те постоянно са развъдник за замяна добре маскирана като „ смяна “.

Призоваваме всички българи, с които превърнахме „ Възраждане “ в съвременно национално-освободително придвижване, което е инструмент в ръцете на народа, с цел да реализираме българския блян за просперираща и благоденстваща България, да бъдат будни и да не престават да пробуждат. Да помогнем дружно на от ден на ден българи да разпознават механизмите на въздействие, употребявани от пропагандната машина.

„ Възраждане “ е единствената опасност за статуквото и задкулисието, което го води. Ще бъде вложен голям финансов запас от непознати капитали, с цел да бъдат показани новоизникнали или добре реанимирани остарели планове като опция за „ напредък “, за „ развиване “, „ за изправяне‘ на България.

В медийните студиа ще виждате добре изглеждащи лица, някои от тях известни, само че бъдете будни и търсете делата, а не думите. От българския народ зависи да постави завършек на заблудите и да извърви пътя към свободата под знамето на „ Възраждане “.

Протест под знамето на Възраждане е гаранция, че зад него не стоят непознати ползи, непознати капитали и отровни гъби “ – политически планове с непознато финансиране.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР