Антония Петрова спря да се хвали с луксозния живот, който

...
Антония Петрова спря да се хвали с луксозния живот, който
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Тоца изчезна след разкрития за страшните далавери с лекарства за онкоболни хора

Антония Петрова спря да се хвали с първокласния живот, който води. От няколко седмици перничанката не е изключително дейна в обществените мрежи, написа Lupa.bg. Няма ги постоянните 20-30 фотоси по какъв начин ядат лобстери по хайдушки или специфични принцеси с кайма на началник Батинков. Миската, която непрекъснато се изтъкваше по какъв начин е най във всяко едно отношение, в този момент е „ свила сърмите “. Тоца, както е прякорът на русокоската, се покри след следствие на Валя Ахчиева за далавери с медикаменти за онкоболни.
На нуждаещите се не се влива безценен препарат, а вместо това лекарството се трансферира от болница в болница, като най-после постоянно се изнася в чужбина, тъй като оттова идва най-голямата облага. Въпросният медикамент „ Кейтруда “ се заплаща от Здравната каса, само че не стига до нуждаещите се. Разследване на журналистката Валя Ахчиева, излъчено малко преди изборите, потегля по следите на лекарството „ Кейтруда ”. То се внася от компания на някогашния народен представител Веселин Марешки, по-късно минава през склад на компанията на Ивайло Батинков, който е брачен партньор на Антония, а след това и през няколко лечебни заведения. Постепенно се разплита отвратителна скица, която не може да мине без присъединяване на дистрибутори и здравни шефове. С техните подписи скъпият препарат се мести по документи, освен това без даже да е прикрит серийният му номер – еднакъв в документите на няколко столични лечебни заведения, вместо лекарството да се влее на пациента още в самото начало на тази дълга верига.
Излишно е да прецизираме, че болните усещат на личен тил последствията от това „ лекуване ”, при което единствено по документи са получили скъпия препарат. Аферата елементарно може да се разнищи, споделят източниците ни, при проверка на документите, тъй като серийният номер издава „ опорните ” точки на далаверата. В следствието на Валя Ахчиева е конкретизирано, че когато в болничното заведение остане остатък от даден медикамент, като комерсиално сдружение, шефовете й имат право да го продадат на друго здравно заведение. Престъпление е обаче, когато лекари крадат от медикамент, предопределен за тежко заболели хора, единствено и единствено с цел да го препродадат на облага.
Ивайло Батинков е шеф на проспериращата през последните години компания „ Топ Хоспитал Сървис ”, която Тоца не стопира да популяризира. Батинкови внезапно покачиха стандарта си на живот по време на Ковид пандемията, когато компанията им подписа контракт за внасяне на лекарства за лекуване на рисковия вирус. За към две години Антония и Ивайло се облажиха с над 40 млн. лв., които вложиха в няколко къщи в София и Банско, възобновяване на автопарка им с „ Ферари “ и „ Мерцедес “, защита и водачи, диаманти и скъпи почивки през 2-3 месеца в Дубай, Малдиви и най-скъпите курорти в Гърция.
Миската изчезна от обществените мрежи на 2 април, когато се развихри абсурда с следствието на Валя Ахчиева, като се появи едвам за Великден, несъмнено, с голяма порция фотоси на яйца и козунаци.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР