Антонио Конте използва социалните мрежи, за да се сбогува с

...
Антонио Конте използва социалните мрежи, за да се сбогува с
Коментари Харесай

Конте се сбогува с тези в Тотнъм. които са споделяли неговата страст

Антонио Конте употребява обществените мрежи, с цел да се сбогува с Тотнъм. Снощи британският клуб разгласи, че се разделя с италианеца по взаимно единодушие, а през днешния ден той благодари на тези, които са споделили неговият буен метод, по който възприема футбола. Конте изрази специфични благодарности към почитателите, само че не загатна играчите, които разкритикува остро след равенството със Саутхамптън, което след това разумно докара и до раздялата му с лондончани.

" Футболът е пристрастеност. Бих желал най-сърдечно да благодаря на всички в Тотнъм, които оцениха и споделиха моята пристрастеност и моя натоварен метод, по който изживявам футбола. Специална признателност към почитателите, които постоянно ми посочваха поддръжка и благодарност. Беше незабравимо да чуя по какъв начин скандират името ми.

Нашето взаимно пътешестване завърши, искам ви всичко най-хубаво за в бъдеще ", написа Конте в своя профил в " Инстаграм ". 

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Antonio Conte (@antonioconte)

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР