Антон Кутев, който беше говорител на служебните кабинети, брани правителствата

...
Антон Кутев, който беше говорител на служебните кабинети, брани правителствата
Коментари Харесай

Кутев брани служебните кабинети на Радев, плаши с конституцията мнозинството в НС

Антон Кутев, който беше представител на служебните кабинети, брани държавните управления на Румен Радев пред БТВ. Той заплаши депутатите от болшинството, че като трансформират конституцията, могат да провокират кавги. Според него поправките в главния закон не правят никаква работа на обществото. Като проблем Кутев уточни ограничението на пълномощията на служебното държавно управление и опцията Народното събрание да работи и при липса на постоянен кабинет.

„ Бил съм в три Народното събрание народен представител. Няма нищо по-лошо и неработещо от Народно заседание, в което няма болшинство. Ако Народно събрание има болшинство, няма да падне държавното управление или ще сътвори друго държавно управление. Народно заседание, което няма болшинство, не може да излъчва нищо друго с изключение на кавги и ние сме виждали последните няколко години “, сподели още Кутев.

По думите му служебните държавни управления са посочили, че могат да изваждат страната от рецесии.Антон Кутев не вижда чак толкоз огромен проблем във опцията българи с двойно да стават министри и депутати.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР