Антон Хекимян напуска bTVи май ще се окаже един от

...
Антон Хекимян напуска bTVи май ще се окаже един от
Коментари Харесай

Изненада! Антон Хекимян напуска bTV. Кой ще заеме поста му?

Антон Хекимян напуща bTVи май ще се окаже един от 20-те претендент кмета на Борисов, написа „ 24 часа “.

Директорът на „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ в националната телевизия няма да се мести в Нова, каквито клюки потеглиха. Оттам импровизирано изрично отхвърлят. Не са го канили на работа.

Хекимян бил видян към кабинета на водача на ГЕРБ Бойко Борисов в централата на партията. Там обаче е администрацията на bTV и е допустимо просто да е отишъл да си подаде документите за овакантяване и инцидентно да се е видял с Борисов.

bTV Media Group (bTV) афишира, че приема с неотложен резултат
оставката на Антон Хекимян,
шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “, в резултат на неговото решение да продължи в друга професионална посока.

Компанията благодари на Антон Хекимян за професионалния му принос през последните 17 години и регистрира напъните му за превръщането на bTV в една от най-обективните и надеждни медии в България.

В междинния интервал основният изпълнителен шеф на bTV Media Group Ралф Бартолaйт ще дава отговор за новинарското наличие, дружно с основния редактор на „ bTV Новините “ Веселина Петракиева, с
основния редактор на „ Актуални излъчвания “
Искра Владимирова и с мениджъра уеб наличие & изпълнителен продуцент на редакция “Спорт “ Владислава Лазарова.

Като публицист във „ Франкфуртер алгемайне цайтунг “ в Германия, сътрудник и
началник на бюрото в Москва и Лайпциг
на Deutsche Presse Agentur (dpa), господин Бартолaйт има отличен предходен опит като политически редактор и задграничен сътрудник.

„ bTV постоянно е била извънреден шеф и като медия се стреми към професионализъм съгласно най-високите стандарти “, сподели Антон Хекимян.

Редакционният ръб на CME ще продължи да следи всички новинарски действия на bTV, с цел да подсигурява интегритета и независимостта на bTV Новините. Медията неотложно започва развой по желание на заместител на господин Хекимян за поста шеф отдел „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ на bTV.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР