Антон Божков, единственият син на Васил Божков, е съпруг за

...
Антон Божков, единственият син на Васил Божков, е съпруг за
Коментари Харесай

Изненада! Синът на Божков изуми с това, което направи СНьИМКИ

Антон Божков, единственият наследник на Васил Божков, е брачен партньор за образец, който самичък пазари и се грижи за жена си Ива Софиянска и децата. Божков младши бе изловен на пазар без защита, оповестява в последния си брой седмичникът " Уикенд ” и разгласява извънредни папарашки фотоси.


-->
Наследникът на хазартния милиардер се отбил в огромен хипермаркет в столичния квартал „ Драгалевци ” по дънки и съвременна бяла тениска, артистично фабрично скъсана на места, в деня на прибирането на татко му в България.



Зетят на Стефан Софиянски умерено обиколил рафтовете в супера, като си тръгнал с два стека минерална вода, корнфлейкс, прясно мляко и полуготови спагети. Явно фамилията не залага изключително на здравословното хранене, разяснява медията.

Божков-син се е трансформирал доста за последните 3 години, откогато се появиха проблемите на фамилията му с правораздаването. Мъжът на Ива Софиянска очевидно е напълнял с най-малко 10 кг, а може би даже 15. Няма го стройното момче, което беше единствено преди няколко лета. Косата на 39-годишният Антон към този момент е прошарена, пуснал е и неоформена брада. През ноември наследникът на Божков ще чукне 40 години.

Преди дни стана ясно, че фамилията на Васил Божков е към този момент с назначена защита.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР