Антъни Джошуа записа една от най-лесните победи в кариерата си.

...
Антъни Джошуа записа една от най-лесните победи в кариерата си.
Коментари Харесай

Джошуа нокаутира Нгану във втория рунд на галавечер в Рияд

Антъни Джошуа записа една от най-лесните победи в кариерата си. Британската боксова звезда преби камерунеца Франсис Нгану.


Двамата бяха атракцията на боксовата галавечер в Рияд, Саудитска Арабия. Бившият международен първенец не даде никакви шансове на Нгану и го прати в нокдаун още в първия рунд. Във втория последва нов нокдаун, след който Франсис се изправи и продължи. Това беше неточност, тъй като секунди по-късно Джошуа го нокаутира брутално.

Това бе 28-а победа за Ей Джей на професионалния кръг, като 25 от тях са след нокаут. Той има и три провали (едно от Анди Руис след нокаут и две от Олександър Усик след съдийски решения). За първи път в своята професионална кариера Нгану губи с нокаут. Това проваляне сигурно ще смъкна акциите му, само че пък носи на камерунеца 20 милиона $.

Джошуа от своя страна завоюва над 50 милиона $. Той разгласи, че ще чака спечелилия от срещата сред Тайсън Фюри и Олександър Усик, с цел да се опита да стане троент международен първенец и то с безспорната купа, щом един път тя бе обединена. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР