Ани Салич, която грее след развода с Бранко се натъкна

...
Ани Салич, която грее след развода с Бранко се натъкна
Коментари Харесай

Мислеше, Че След Развода Света Е Неин, Но Шок! Ани Салич Току-Що Разбра И Изпусна Телефона! Паника В Бтв, Тя Е

Ани Салич, която грее след развода с Бранко се натъкна на някои дребни проблеми. От Нова тв не дават на журналистката да се показва с друго име, с изключение на с това, с което е известна. Те били сключили контракта с Ани Салич, а не с Ани Валеова (както се е казвала преди да подписа брак със сърбина).

Освободена от тежестите на фамилният живот, който напоследък по никакъв начин не беше за завиждане Ани незабавно приела моминската си фамилия и на всички места се представяла с нея. Дори в обществената мрежа е заличила името Салич.

Единствено когато била на работа в малкия екран траяла да носи името на някогашния си. Според слуховете, които се носят по коридорите на медията телевизионерката поискала и пред феновете да се показа с новото си име. Само, че от там се възпротивили. В цяла България я знаят Салич. Името й е като запазена марка и хората ще се объркат. Така я обичат, а и в контракта пишело Ани Салич, а не Ани Валеова.

Такъв проблем преди години имаше и Маргарита Михнева когато се разведе с Петър Михнев. Трябваше да си изкара правосъдно решение с цел да се прекръсти на Маргарита Димитрова. Ама и тогава за феновете си остана Михнева, предават от hotarena.net.

48 годишната журналистка е скъсала тотално с предишното си. Единствено двете й деца и семейството ще й припомнят за проваления й брак с Бранко Салич. За който се приказва, че останал безпаричен като църковна мишка след раздялата.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР