Ани Ленъкс- роденият на Коледа през 1954 г. шотландски певец

...
Ани Ленъкс- роденият на Коледа през 1954 г. шотландски певец
Коментари Харесай

Знаменитостите, които са родени на Коледа

Ани Ленъкс- роденият на Коледа през 1954 година шотландски артист и създател на песни е най-известен като член на хитовата група от 80-те години Eurythmics.

Сред най-успешните ѝ песни са " Sweet Dreams ", " There Must Be an Angel " и " Here Comes the Rain Again ".

Оттогава насам тя се трансформира в бележит политически деятел и човеколюбец, който покачва осведомеността и събира средства за редица дела.

През 2010 година тя изнася концерт на Митинга за правата на индивида по време на Международната конференция за СПИН през 2010 година, извършена във Виена.

Дидо- родена в Кенсингтън през 1971 година, Дидо реализира интернационален триумф с дебютния си албум No Angel, от който са продадени над 21 милиона копия по целия свят.

Кариерата ѝ е извънредно сполучлива и включва шлагери като " White Flag " и " Life for Rent ".

Тя е номинирана и печели голям брой награди, измежду които Billboard Music Awards Top Adult Contemporary Track и голям брой награди Brit Awards.

Рики Мартин

Пуерториканският артист, прочут с " Living La Vida Loca ", е роден на Бъдни вечер през 1971 година Соловата музикална кариера на Рики Мартин стартира през 1991 година, само че от този момент той работи като създател на песни, артист, публицист, звукозаписен продуцент и филантропичен служащ. Той поддържа напъните на УНИЦЕФ в битката за правата на децата, изключително в региона на трафика на деца, наред с доста други благородни дела.

 

Източник: oxfordmail.co.uk

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР