Ани Хоанг отпразнува днес 27-ия си рожден ден с нова

...
Ани Хоанг отпразнува днес 27-ия си рожден ден с нова
Коментари Харесай

Люси Иларионов отсвири ЧРД на Ани

Ани Хоанг отпразнува през днешния ден 27-ия си рожден ден с нова татуировка и куп дарове, само че без да усеща цялото внимание на мъжа до себе си. Режисьорът Людмил Иларионов – Люси е безусловно захласнат от случая със стрелбата по колата му преди месеци и прекара днешния ден, давайки изявленията за бездействието на органите на Министерство на вътрешните работи по случая, вместо да го посвети на обичаната си. От кумува срама той заяви, че е подготвил куп вълнуващи изненади за нея, само че не навлезе в детайлности. Единствено разкри пред www.planeta.tv, че серията стартира с достоверен тайландски масаж. Изпълнителката се запалила по релаксиращата процедура по време на фотосите на последните й клипове в Тайланд.



Самия Люси обаче не е в въодушевление да чества, тъй като продължава да недоволства от бавното следствие на стрелбата против автомобила му. Вчера той даже нахлу на постоянния месечен брифинг на Министерство на вътрешните работи и изиска персонално пояснение от министъра на вътрешните работи за стрелбата, заяви Канал 3.Случката се разигра през май на пътя Велико Търново – София. Докато шифирал Люси Иларионов, до него била и приятелката му Ани Хоанг, бил засечен от различен автомобил, другият водач първо ги замерил с бутилки, след което извадил газов револвер и стрелял.

"Министър Радев, стреляли ли са по вас? На мен се случи преди три месеца. Знае се кой е индивидът, заснехме го на пътя, случи се във Велико Търново. Три пъти вървя до там, заплащам си пътните, изгубвам си времето. Аз съм режисьор и в случай че един клип не е прекрасен, виновността е на режисьора... Аз съм индивидът, който преди месец изиска вашата оставка, тъй като за мен вие сте отговорен ", съобщи Иларионов, без да задава съответен въпрос, само че с ясния намек, че съгласно него министърът не се оправя със отговорностите си. Самият Валентин Радев не бе осведомен със случая, поради което отношение по тематиката взе основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.
"По случая има формирано досъдебно произвеждане. Установено е лицето, което е управлявало автомобила, назначени са голям брой експертизи, в негово дом е намерено газово оръжие. Но защото на място не са открити очевидци, с изключение на вас, господин Иларионов, са назначени още експертизи, които да дадат информация за типа на оръжението. Взети са натривки на ръцете на лидера, с цел да се потвърди дали в действителност е създаден изстрел ", разяснява Маринов.

Цялата обстановка обаче очевидно изнерви министъра и той помоли режисьора да не занимава всички със себе си.
"Съжалявам, че са ви разходили толкоз пъти до Търново. Аз ще ви приема, давам обещание. Не Ви знам името, само че няма ли да спрете въпреки всичко, на никого не сме обърнали толкоз внимание, колкото на вас ", изясни Радев.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР