Английският Ливърпул може да загуби бранителя Жоел Матип за предстоящата

...
Английският Ливърпул може да загуби бранителя Жоел Матип за предстоящата
Коментари Харесай

КАН удря още по-сериозно по Ливърпул през януари?

Английският Ливърпул може да загуби бранителя Жоел Матип за идната Купа на афринакските народи. "Червените " ще би трябвало да се оправят няколко седмици без голмайстора си Мохамед Салах, както и Садио Мане и Наби Кейта, които ще играят за своите страни в континенталната конкуренция.

Според медии в Африка обаче Матип обмисля завръщане в състава на Камерун, за който не е играл от към този момент далечната 2015-а година. 30-годишният футболист имаше проблеми с локалната футболна централа, само че в този момент към този момент началник е именитият камерунски нападател Самуел Ето'о.
Матип е един от играчите, които Ето'о желае да се завърне назад за "непобедимите лъвове ". Турнирът стартира на 9-и януари и завършва на 6-и февруари, като клубовете ще трябав да пуснат футболистите по-рано и на процедура те няма да са налични за един месец.

Матип към този момент е изиграл повече мачове през този сезон, за разлика от последните две акции, откакто има 12 мача като титуляр в Премиър лийг за 19-кратния първенец на Англия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР