Английската преса продължава с различните информации по повод евентуалния трансфер

...
Английската преса продължава с различните информации по повод евентуалния трансфер
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед продължава с офанзивата на Маунт, включва и Магуайър в офертата

Английската преса продължава с другите информации във връзка възможния трансфер на Мейсън Маунт от Челси в Манчестър Юнайтед. 

Вестник “Сън ” излиза с съвсем шокиращата версия, че от “Олд Трафорд ” обмислят да предложат Хари Магуайър като възможна разменна монета в офертата си за халфа. Бранителят загуби титулярното си място при “червените дяволи ”, само че преди време бе спряган като един от харесваните бранители от новия ментор на “сините ” Маурисио Почетино, а не изключително постоянното показване в отбрана на лондончани може да ги накара да обмислят сходен ход. 
 Манчестър Юнайтед се пробва да приключи договорката за Маунт оптимално бързо Манчестър Юнайтед се пробва да приключи договорката за Маунт оптимално бързо
Междувременно “Скай Спортс ” оповестява, че упованията са двете страни да стартират съответни диалози през този уикенд. Медиите на Албиона настояват, че няма никакъв проблем с персоналните условия на Маунт и те са по-скоро въпрос на условност. Не тъкмо такава е обстановката сред клубовете, като от Челси желаят сума от порядъка на над 80 милиона паунда, само че от Манчестър Юнайтед не са склонни да платят повече от 45-50 милиона за състезател, чийто контракт изтича след година. Шефовете на “червените дяволи ” работят доста интензивно точно по този трансфер сега и се надяват да съумеят да го завършат напълно при започване на лятото, след което да могат да се съсредоточат върху другите си цели.
 Маунт: Не заслужавахме поддръжката на публиката, наслаждавайте се на лятото Маунт: Не заслужавахме поддръжката на публиката, наслаждавайте се на лятото
Междувременно самият Маунт бе сниман в Испания, където отлетя на отмора със своя съотборник Бен Чилуел.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР