Англичанинът Джоузеф Диксън е бизнесменът, който преговаря за закупуването на

...
Англичанинът Джоузеф Диксън е бизнесменът, който преговаря за закупуването на
Коментари Харесай

От "Левски" най-сетне обявиха името на кандидат-купувача

Англичанинът Джоузеф Диксън е предприемачът, който договаря за закупуването на " Левски ". Името му се въртеше от към седмица в медийното пространство, само че досега нямаше публично удостоверение, че точно той има интерес към клуба.

Това най-накрая бе доказано от човек от управлението. Членът на Наздорния съвет Константин Папазов съобщи пред телевизия 7/8: " Надявам се, че след дългия интервал, в който се водят договаряния с бъдещия притежател Джоузеф Диксън, нещата ще се случат. Факт е, че на Управителния съвет този човек съобщи своите стратегически упоритости, свързани най-много с построяването на нов стадион. "

И сега договарянията не престават, като от " Левски " чакат банкови гаранции за състоятелността на бизнеса на Диксън и неговите капиталови планове.

До момента не се знае доста за този претендент. На 24 май притежателят на клуба Наско Сираков разгласи, че има предприемач, който е подготвен да купи клуба и да влага доста за инфраструктурата и изчистването на задълженията. Тогава Сираков го разказа единствено по този начин: " Човекът няма нищо общо с политика, обвързаности. Англичанин е. Бизнесът му е разположен в Ню Йорк, тъй че от тази позиция може нашата общност да е спокойна ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР