Ангела Меркел увери днес, че Германия е готова да се

...
Ангела Меркел увери днес, че Германия е готова да се
Коментари Харесай

Меркел: Германия е готова да работи рамо до рамо със САЩ по световните проблеми

Ангела Меркел увери през днешния ден, че Германия е подготвена да се изправи " един до друг " със Съединени американски щати и определения за президент Джо Байдън против " международните проблеми " като световното стопляне и епидемията от ковид, съобщи Франс прес.

Германският канцлер, която имаше комплицирани връзки с Доналд Тръмп, " поздрави доста сърдечно " Джо Байдън в изказване за пресата. Меркел похвали опита във външната и вътрешната политика на политика, който през януари ще стане 46-тият президент на Съединени американски щати. Той познава добре Германия и Европа, акцентира Меркел, без да спомене по име сегашния държавен глава, който не посети Федерална Република Германия през четиригодишния си мандат.

Меркел, която е първата жена федерален канцлер, приветства и обстоятелството, че постът вицепрезидент ще бъде ангажиран от жена - Камала Харис, което е " източник на ентусиазъм за мнозина, образец за опциите в Америка ".

Приятелството сред нашите две страни се е потвърдило в продължение на десетилетия. Това е общо благосъстояние, акцентира Меркел.

Байдън е четвъртият президент на Съединени американски щати по време на ръководството ѝ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР