Ангел Джамбазки приема да стане кандидат за председател на ВМРО-Българско

...
Ангел Джамбазки приема да стане кандидат за председател на ВМРО-Българско
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки превзема ВМРО

Ангел Джамбазки приема да стане претендент за ръководител на ВМРО-Българско национално придвижване на идния конгрес, съобщи кореспондент на БГНЕС. От централата на Вътрешна македонска революционна организация обявиха, че кандидатурата е публично доказана с писмо, изпратено до управителните органи на партията, с което БГНЕС разполага.


Запознати разясняват, че се задава геополитически конфликт във Вътрешна македонска революционна организация на фона на проруските и путинистки позиции на Красимир Каракачанов. Джамбазки в писмото си до управлението на партията написа: „ По отношение на геополитическата ориентировка на Вътрешна македонска революционна организация за мен подозрение по този въпрос няма, отговорът му е дефиниран и от Тодор Александров, и от Иван Михайлов. Еднозначно, недвусмислено и поредно. Българската страна, нация, просвета са в основата на европейската цивилизация “. Той също по този начин е безапелационен, че в България няма място за непознати сътрудници, за непознато въздействие и за „ паметни “ знаци в възхвала на непознати армии-окупатори.

В писмото до своите политически съратници Джамбазки приема „ кандидатурата за ръководител с цялата отговорност и отговорности “, които произтичат от нея. По доказана информация от източници във Вътрешна македонска революционна организация на конгреса ще има още една кандидатура – на почетния ръководител Красимир Каракачанов, който споделя геополитическите визии на Кремъл.

Джамбазки приканва оставащия един месец до конгреса да бъде употребен за провеждането на полемики за ролята и мястото на Вътрешна македонска революционна организация на политическата сцена. „ Първият и най-важният въпрос, който би трябвало да си зададем и на който да си отговорим, е: „ Какво е положително за българина? “, счита той.

Според него Вътрешна македонска революционна организация би трябвало да продължи да предлага и постанова политики за поощряване на образованата раждаемост, битка с битовата етническа престъпност и самоизолация и безапелационна опозиция и недопускане на импорт на небългарско население.

Ангел Джамбазки се афишира и против ляволибералните утопии, заявявайки, че ще следва консервативна политика в духа на „ Желязната лейди “ Маргарет Тачър.

„ Няма да е елементарно, няма да е скоро, евентуално ще отнеме време. Трябва да сме поредни, упорити и уверени български националисти, почтени за името, което сме си избрали. На идния конгрес ще Ви предложа детайлна и подробна политическа стратегия, както и моите визии за размера и персоналния състав на управителните и контролни органи на Политическа партия „ Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване “. Очаквам с неспокойствие един рационален и логичен диалог за бъдещето на Вътрешна македонска революционна организация и на Отечеството “, приключва обръщението си Ангел Джамбазки. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР