Анелия се осмели да проговори за личния си живот. Бившата

...
Анелия се осмели да проговори за личния си живот. Бившата
Коментари Харесай

Анелия заряза дъщеря си

Анелия се осмели да проговори за персоналния си живот. Бившата на Коко Динев призна, че в живота си е имала доста сложни моменти и е вземала значими решения.

„ Винаги съм знаела какво желая и в никакъв случай не съм зависела от странични фактори, с цел да открия себе си. Понякога е имало моменти, в които е трябвало да взема съществени решения. И тогава ми е било тежко “ – споделя брюнетката.

Анелия, която е прекомерно спестовна във връзка с детайлности за мъжа до себе си, споделя и за своята сегашна половинка, че е доста грижлив човек.

„ Ще кажа нещо, което не съм споделяла до момента. В момента, в който срещнах моята половинка, оставих дома си за момент. В момента щерка ми живее тук, а ние от време на време идваме при нея. Но оставих дома си за секунда, тъй като считам, че любовта е най-важното нещо. Човекът до мен има доста добра душа и доста ме поддържа. И двамата сме приключени персони. На този стадий желая едно, а след това може би и повече неща от него, което е обикновено с развиването на една връзка. За мен е значимо, че е доста грижлив, а аз виждам любовта и посредством грижата “ – споделя тя.

Певицата споделя и за своята към този момент пораснала щерка Ивон.

„ Дъщеря ми е доста артистична. Предстои й да кандидатства за висше учебно заведение. Иска й се да се занимава и с музика, само че като занимание. Аз ще я поддържа и считам, че в случай че тръгне да прави нещо, обвързвано с музика, то би трябвало да бъде самостоятелно, а не, обвързвано с майка й. За мен най-важното сега е тя да приключи 12 клас, да кандидатства и да приключи висше обучение. От майка ми се научих да бъда мощна и почтена жена, зодия Скорпион. А от баба ми се научих на добрина “ – споделя фолк изпълнителката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР