Анелия без притеснение призна в ефира на bTV, че не

...
Анелия без притеснение призна в ефира на bTV, че не
Коментари Харесай

Анелия: Не съм прочела и една книга през карантината

Анелия без терзание призна в ефира на bTV, че не е прочела даже една книга по време на изолацията от 13 март. Изпълнителката, която другояче хващала томчето даже преди участията си в 2 часа след среднощ, този път се отдала единствено на спане и почистване, чу Hotnews.bg. С днешна дата тя признава, че при започване на оповестяването на изключителното състояние била толкоз преуморена от участия, че копнеела да остане в леглото си, колкото се може по-дълго.

Днес обаче към този момент е наваксала със съня и е подготвена още веднъж да се върне на сцената. „ Аз съм доста борбена, да пея е моето предопределение, а гласът ми би трябвало да стига до хората”, разгласи фолкаджийката в „ Преди обед”. Тя се включи от прелестния си дом, който излъскала да искра и по този начин спечелила възхищението на приятелките си.

Него сега дели с майка си и щерка си Ивон, която похвали за виновното държание. Анелия също така се специализирала в готвенето и даже за първи път си изпекла самун, който се получил доста прекрасен.

фотография:инстаграм анелия
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР