Андрей Рубльов се намираше във впечатляваща серия от 13 поредни

...
Андрей Рубльов се намираше във впечатляваща серия от 13 поредни
Коментари Харесай

Гледка, която не е за всеки: Рубльов се самонарани нарочно при загубата си в ИУ

Андрей Рубльов се намираше във впечатляваща серия от 13 следващи победи и изглеждаше безапелационен любимец преди началото на срещата си си с локалния представител Тейлър Фриц. Руснакът показа в скорошно изявление, че мощните му резултати са плод на подобрението му в психологическия департамент на играта, тъй като към този момент не насочва силата си на неверно място и е понижили гневните си прояви, които в предишното бяха голямо спирачка за развиването на неговия капацитет.

Вчера обаче видяхме на корта точно остарялата версия на международния номер седем, която няма никакъв самоконтрол и разумно се стигна до двусетов триумф в интерес на американеца. Изключително шокиращо пък беше държанието на Рубльов, който изцяло съзнателно се самонарани, откакто загуби първата част и това провокира голям брой отрицателни мнения по адрес на първенеца в Дубай.

Московчанинът заби елементарен форхенд в центъра на мрежата, с цел да съобщи откриващата част и незабавно последва изстрелване на топката с оптималната скорост в трибуните. Нещата ескалираха доста бързо, тъй като 24-годишният състезател нямаше желание да оставя ракетата си по време на паузата и стартира да блъска с нея по крайници си, до момента в който не изпита задоволително мощна болежка, а след това нанесе серия от удари върху кордажа си, употребявайки единствено кокалчетата си и разкървави съществено играещата си ръка.

Това предизвика Рубльов да вземе медицински таймаут, единствено че дейностите му не бяха признати по никакъв начин добре от известния тенис треньор Брад Гилбърт. Специалистът изрази мнение, че не е редно руснакът да има право на помощ в сходен миг, защото самичък си е предизвикал въпросния дискомфорт и би трябвало да поеме отговорност за дейностите си.

The guy is crazy.
— Del
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР