Андрей Рубльов се наложи над защитаващия титлата си Карлос Алкарас

...
Андрей Рубльов се наложи над защитаващия титлата си Карлос Алкарас
Коментари Харесай

Рубльов отстрани Алкарас в Мадрид, Синер се оттегли

Андрей Рубльов се наложи над защитаващия купата си Карлос Алкарас на шампионата в Мадрид. Мачът продължи два часа, а руснакът се наложи след 4-6, 6-3, 6-2.

Рубльов направи впечатляващ поврат, макар по-слабия си старт. В първия сет Алкарас, първенец в Мадрид в последните две години, съумя да направи пробив за 3-2. Той го задържа до края и затвори частта при 6-4.

Втората част стартира мощно за руснака, който направи пробив във втория гейм, а по-късно поведе с 3-0. Испанецът не съумя да направи пробив и загуби частта.

Третият сет започва с пробив на Андрей Рубльов, който той затвърди за 2-0. Руснакът взе и петия гейм, а след това дръпна с 5-1. Алкарас даде два мачбола на противника си и руснакът постави точка на разногласието още с първия.

„ Доволен съм, за пръв път съумявам да победя Алкарас. Да направя поврат на клей против него не е нещо, което бе предстоящо “, разяснява руснакът.

За място на финала Рубльов ще спори с спечелилия от дуела сред Тайлър Фриц и Франсиско Черундоло.

Яник Синер се отдръпна от шампионата в Мадрид поради травма в коляното. Това прави Феликс Оже-Алиасим непосредствено на полуфинал. Съперник там ще му бъде или Даниил Медведев или.

„ Бедрото ме тормози през цялата седмица. и по съвет на лекарите няма да играя повече “, изясни Синер.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР