Андрей Ковачев от ГЕРБ/ЕНП стана Евродепутат на годината. На престижна

...
Андрей Ковачев от ГЕРБ/ЕНП стана Евродепутат на годината. На престижна
Коментари Харесай

Висока чест! Андрей Ковачев от ГЕРБ/ЕНП стана евродепутат на годината

Андрей Ковачев от ГЕРБ/ЕНП стана Евродепутат на годината. На влиятелна гала късно нощес в Брюксел той беше отличен за приноса си в работата на Европейския парламент. На награждаването, което се състоя в сърцето на белгийската столица Брюксел - концертната зала " Нобел ", бяха отличени и други двама български евродепутати.

Наградата Евродепутат на годината беше връчена на Андрей Ковачев за неговите персонални достижения и приноса му за работата на Европейския парламент. Минути след церемонията той съобщи, че тази премия не е самопризнание единствено за неговата работа, само че и самопризнание за цяла България, оповестява Канал 3.

Андрей Ковачев поздрави и сътрудниците си Илхан Кючюк от Алианса на либералите и демократите в Европа (в категорията " Култура и медии " ), и Петър Курумбашев от Прогресивния алианс на социалистите и демократите (категория " Транспорт " ).

Бяха раздадени награди в общо 19 категории. Водеща на блестящата гала в концертната зала " Нобел " беше гръцката депутатка Ева Кайли, която също получи премия в категорията нови технологии.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР