Андреа и Кубрат Пулев несъмнено отново са заедно и този

...
Андреа и Кубрат Пулев несъмнено отново са заедно и този
Коментари Харесай

Пайнера разкри сензационно: Андреа и Кубрат отново са заедно!

 Андреа и Кубрат Пулев безспорно още веднъж са дружно и този път не става въпрос за клюки и тълкования, а за публично удостоверение. То идва от някогашния шеф на фолк певицата инж.Митко Димитров. Музикалният продуцент си пусна фотография с Андреа от срещата, на която двамата изгладиха разликите си и скандалните нападки, които си насочат в последните месеци, написа " България Днес ".

Двамата се видяха малко преди Нова година, с цел да си кажат право в очите какво мислят един за различен. Непознат до момента факт е, че на срещата е участвал и боксьорът. Това стана ясно от малко послание, което Пайнера пусна през вчерашния ден по обяд.

" Поради многото запитвания от наши фенове и спекулиране с името ми и политиката на " Пайнер " по отношение на участията на Андреа, съм задължен да вкарам изясненост и да заявявам, че не сме попречили този развой, още повече да постановяваме забрани или каквито и да са рестрикции.

Затова направихме потребна и за двете страни среща и се разбрахме, стискайки си ръцете в полза на музиката, в името на положителните ни триумфи през годините и с разсъдъка на положително мислещи хора!!!

Андреа не е в " Пайнер ", но всички, които демонстрират интерес към нея за участия, концертни изяви и излъчвания, може да се свържат с нейния екип и да се договорят персонално по въпроса, без да има каквато и да е интервенция или възпрепятстване интереса към нея от страна на " Пайнер "!!!

Като доказателство на достоверността на думите ми, персонално фотограф на фотографията е Кубрат Пулев, на който поисквам триумфите, с които да популяризира България пред света! А през актуалната Нова година, на всички наши фенове, сътрудници, чиновници, реализатори и на всички българи, здраво здраве, благополучие и най-хубавото занапред да ни следва! ", написа инж. Димитров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР