Андреа, а и не само тя, забравя, че чужбина не

...
Андреа, а и не само тя, забравя, че чужбина не
Коментари Харесай

Булгар, булгар: Взеха Андреа за простит@тка в Париж! (СНИМКИ)

Андреа, а и освен тя, не помни, че чужбина не е " наше село " и когато отидеш в друга страна, прилича да спазваш етикета и порядките там. Не единствено тя не го прави, несъмнено. Масово се излагат и резилят страната ни съвсем всички чалгарки, силиконки, плеймейтки и бръмчалки, които си мислят, че щом са излезли на открито, значи хората там драпат да ги видят г@ли.

Ама, несъмнено - те други мераци нямат, сал за нашите кукувици мечтаят... Те по този начин и с Андреа, която се изтипоса от Париж в ей този тип. Че и думи на Наполеон цитира над откровената си п@рнография, горката...

Сами виждате по какъв начин се е барнала някогашната на Кубрат Пулев, която вместо откъс от Наполеон, трябваше да изпише с огромни букви над фотото си: " Булгар, булгар! ". Защото от дълго време е ясно, че в чужбина дамите всеобщо не вървят даже гримирани, камо ли да се подреден като улични труженички и то измежду бял ден.

" Сериозно ви споделям, тая са я взели за откровена простит@тка. Почти в цяла Западна Европа, че и в Щатите, в случай че те видят в доста по-обран от нейния тип на улицата, те взимат за " работещо момиче ". Като си помисля, че всяка втора родна пача се демонстрира в подобен дрескод зад граница, ми става жалост какво си мислят за българите тези хора ", разясняват консуматори в нета.

Андреа обаче не се трогва, тъй като си има вяра, че е неустоима. Милата...

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР