Анджелина Джоли никога не е стояла встрани от важните теми,

...
Анджелина Джоли никога не е стояла встрани от важните теми,
Коментари Харесай

Ценните съвети на Анджелина Джоли към жените

Анджелина Джоли в никакъв случай не е стояла настрана от значимите тематики, които засягат дамите, децата и човечеството като цяло. Още при започване на падемията тя изрече своите терзания от вторичните ѝ въздействия върху обществото, едно от които е увеличение на домашното принуждение.
 Анджелина Джоли, коронавирусът и защо се тормози актрисата
Големите терзания на Анджелина Джоли

Страничните резултати на пандемията

В навечерието на коледните празници актрисата и дипломат на Организация на обединените нации още веднъж отвори тематиката за домашното принуждение в границите на акцията " 16 Световни дни на активизъм против насилието, учредено на пол ".

В изявление пред списание тя дава скъпи препоръки на всички дами, които се опасяват какво ще се случи в дома им по време на празниците, когато множеството хора са си удома.

Най-важното съгласно нея е да не се мълчи. " Говорете с някого. Опитайте се да намерите съдружници. Поддържайте контакти с близки хора, с цел да може да потърсите някого в незабавен случай. Измислете кодова дума, с която да дадете знак, че сте в заплаха на вашите близки ", споделя актрисата.

Според нея е печален фактът, че не всички другари и членове на фамилията ще ни повярват и поддържат. Това постоянно го вършат непознати, други жертви на принуждение, групи за поддръжка или религиозни общности.
 Еван Рейчъл Ууд, домашното принуждение и през какво е минала актрисата
Актрисата, която се опасява за живота си

Домашното принуждение е сериозен проблем и Еван Рейчъл Ууд знае това доста добре

Анджелина поучава на първо място да бъдем деликатни. Всеки самичък знае най-добре заплахата, в която се намира, и до момента в който не открие поддръжка извън, може да се усеща напълно самичък.

" Ако смятате, че някоя жена, която познавате, е в уязвимата група и може да пострада, пробвайте се да останете близо. Кажете ѝ ясно, че сте до нея. " Друго нещо, което всички можем да създадем, е да се образоваме. Да научим повече за домашното принуждение.
 Дж. К. Роулинг, Хорхе Арантес и била ли е жертва на домашно принуждение и полово посягане
Дж. К. Роулинг: Бях жертва на домашно принуждение и полово посягане

Нова доза самопризнания от писателката

" Често хората не разпознават насилието към себе си, тъй като не са претърпели сходно нещо. То може да се случва безусловно под носа им, без те даже да си дават сметка ", споделя тя.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР