Анди Мъри поздрави Новак Джокович за триумфа му на Откритото

...
Анди Мъри поздрави Новак Джокович за триумфа му на Откритото
Коментари Харесай

Анди Мъри: Джокович прави нещата да изглеждат по-лесни, отколкото са

Анди Мъри поздрави Новак Джокович за триумфа му на Откритото състезание на Франция, преди да се пошегува, че се надява 23-кратният първенец от Големия шлем на сингъл в този момент да загуби централизация в подготовката си за " Уимбълдън ".

Мъри и Джокович имаха сполучлива неделя, като Мъри победи с 6:3, 6:2 австриеца Юрий Родионов във финала на шампионата на трева при мъжете на Чалънджър шампионата в Сърбитън, до момента в който Джокович надигра Каспер Рууд и победи на " Ролан Гарос ".

" Не споделям, че той го прави да наподобява елементарно, само че той го прави да наподобява доста по-лесно, в сравнение с e ", сподели Мъри за сърбина.

" Щастлив съм за него, той го заслужава. Когато ме победи на финала на Откритото състезание на Франция (2016), той загуби мотивация, тъй че може би ще може да откъсне взор от топката през идващите няколко седмици, преди да се насочи към Уимбълдън! Но поздравления за него - това е необикновено достижение ", сподели Мъри.

Шотландецът показва отлична форма при започване на сезона на трева и завоюва първа купа на английска земя от седем години.

" Трудно е да спечелиш всеки шампионат “, сподели някогашният номер едно в света, който през последните години страда от травми и това му пречи да си върне предходното равнище.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР