Анастасия Покрешчук, която се слави “с най-големите скули в света”,

...
Анастасия Покрешчук, която се слави “с най-големите скули в света”,
Коментари Харесай

Моделът с “най-големите скули в света” се подлага на нова операция 

Анастасия Покрешчук, която се слави “с най-големите скули в света”, към момента не е удовлетворена от резултата и в този момент се подлага на нова интервенция, с цел да наподобява даже по-смущаващо.

Тя е похарчила хиляди за интервенции през годините, в това число за ботокс, фасети, хиалурон и липосукция. Като скулите ѝ костват над 2000 $.

В края на предходната седмица украинският модел показа в Instagram какви са проектите ѝ за бъдещето. По-конкретно на каква нова “разкрасителна” процедура ще се подложи.

Преди броени дни тя разгласява видео, на което се вижда по какъв начин козметичка инжектира още пълнители в лицето ѝ. И наподобява, че това не е краят, тъй като Покрешчук е пристрастена към сходни процедури.

Миналата година тя показа фотография, на която се вижда по какъв начин е изглеждала преди многочислените интервенции.

Анастасия изяснява, че преди този момент е била прекомерно срамежлива, с цел да разгласява свои фотоси в интернет, и прибавя: “Срамувах се от всичко – от гласа си, от външния си тип. Беше в действителност сложна работа.

“Мисля, че преди бях грозна. Майка ми счита, че и преди съм била естествено красива, само че в този момент счита, че наподобявам по-екзотично, а приятелите ми споделят, че новият ми външен тип е по-добър, тъй като преди приличах на сива мишка”, споделя още моделът.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР