Анализаторската компания App Annie“ публикува класация на най-изтегляните мобилни приложения

...
Анализаторската компания App Annie“ публикува класация на най-изтегляните мобилни приложения
Коментари Харесай

Най-популярните приложения на десетилетието

Анализаторската компания „ App Annie “ разгласява ранглиста на най-изтегляните мобилни приложения и игри на десетилетието.

Първите четири места в листата заемат приложения на една и съща компания: Фейсбук, Фейсбук Messenger, WhatsApp и Instagram. В челната петица попада и Snapchat.

Общо в десетте най-хубави влизат осем стратегии на американски компании – в допълнение към към този момент посочените са Skype, Youtube и Twitter. Две от приложенията в челната десятка са китайски – TikTok и UC Browser.

Най-печелившите стратегии на мобилни платформи са Netflix, приложението за запознанства Tinder и стрийминг услугата Pandora Music.

Първото място в класацията на най-популярните игри заема Subway Surfers, основан от датската компания „ Kiloo “. Експертите приписват триумфа й на голямата й известност измежду индийските консуматори. В челната петица влиза и пъзела Candy Crush Saga, симулаторите My Talking Tom и Temple Run 2 и тактиката Clash of Clans. Последната се оказва и най-печелившата мобилна игра.

Авторите на изследването показват, че първите места в класацията по известност измежду приложенията не значат водещи позиции в облагата. Те означават също, че приложенията за връзка и обществени мрежи са най-търсени. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР