аналджии от 17 различни държави са установени в Бургаски регион

...
аналджии от 17 различни държави са установени в Бургаски регион
Коментари Харесай

Каналджии от 17 държави задържани за трафик на мигранти в Бургас

аналджии от 17 разнообразни страни са открити в Бургаски район от началото на годината досега. Това стана ясно по време на среща,организирана от ръководителя на Окръжната прокуратура Георги Чинев, който се обърна към кметовете на 13-те общини в региона и представители на полицията, с цел да бъде осведомена магистратурата от първо лице за действителните проблеми. И да бъдат набелязани взаимни съответни ограничения за противодействието им.

Драстичен растеж на делата за трафик на мигранти и невиждан бежански напън, регистрира ръководителят на Окръжната прокуратура Георги Чинев. Според статистиката, нарастването в съпоставяне със същия интервал на предходната година е към 40 %.

Зам.-директорът на Областната дирекция на МВР-Бургас комисар Емил Павлов дефинира миграционния напън като невиждан. Прави усещане, означи той, че измежду профилът на каналджиите към този момент е друг и измежду тях има от ден на ден чужденци.

За противопоставяне на мигрантския напън навътре в регионалния център Министерство на вътрешните работи е построило седем контролно пропускателни пункта в регоона, посочи комисар Павлов.

" Продължаваме да акцентираме на разбор на придвижването и на това да не позволяваме прекосяването през нашия район на незаконни мигранти и трафиканти. КПП-тата дават своя резултат “, сподели той.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР