Амстердам започна кампания, с която отправя послание към младите британци,

...
Амстердам започна кампания, с която отправя послание към младите британци,
Коментари Харесай

Амстердам към младите британски туристи, които създават неприятности: Стойте далеч

Амстердам стартира акция, с която насочва обръщение към младите британци, които желаят щур уикенд, да стоят настрани, написа " Гардиън ".

Изследванията демонстрират, че британците сред 18 и 35 години и нидерландците на сходна възраст нормално предизвикват най-вече неприятности в квартала на алените фенери с ергенски празненства, циркулиране на кръчми и пиянство и опиати по цяла нощ, което прави живота нетърпим за жителите. Онлайн акцията, която стартира тази седмица, ще се задейства, когато хората във Англия вкарат термини в търсачките като " ергенско празненство в Амстердам ", " на ниска цена хотел Амстердам " и " циркулиране на кръчми в Амстердам ".
Те ще виждат предупредителни видеореклами, описващи рисковете и следствията от несъразмерната приложимост на алкохол и опиати: санкции, престъпно досие, хоспитализация и трайни увреждания на здравето.

Зам.-кметът Софян Мбарки сподели, че градът прави повече от други в Европа, с цел да отхвърли " безотговорния " напредък: " Посетителите към момента са добре пристигнали, само че не и в случай че се държат неприятно и предизвикват стеснение. Като град споделяме: избираме това да го няма, тъй че стойте надалеч. "

Кампанията ще стартира с Англия, по-късно ще бъде разширена до Нидерландия и отвън нея. Паралелна акция ще включва плакати, екрани във фоайетата на хотелите и домакини, които ще припомнят на хората за държанието им.

Предвижда се също по-ранно затваряне на обществени домове и питейни заведения от този уикенд, на обществени места в центъра на Амстердам от май и спорни проекти за пренасяне на квартала на алените фенери частично в сексуален център.

 Агенцията по медикаментите на Европейски Съюз не желае да е комшия на сексуален център в Амстердам Агенцията по медикаментите на Европейски Съюз не желае да е комшия на сексуален център в Амстердам

Марко Лемерс, основен изпълнителен шеф на Conscious Hotels, сподели, че би предпочел положителна акция в стила на Швейцария. " Можете да покажете на хората, че ще имат проблеми с несъмнено държание, с малко комизъм, само че не би трябвало да се държите по този начин, като че ли всеки, който идва тук за женитба, е нарушител ", добави той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР