Амине Гюлше пак ще става майка. Звездата от Сега и

...
Амине Гюлше пак ще става майка. Звездата от Сега и
Коментари Харесай

Нур Козан чака второ! Ще имаме 5 деца, зарича се съпругът на Амине Гюлше

Амине Гюлше отново ще става майка. Звездата от „ Сега и вечно ” е бременна в третия месец. „ Работим старателно по проекта си да имаме пет деца и резултатите са налице ”, разяснява брачният партньор на актрисата – някогашният футболист на „ Арсенал ” и немския народен тим Месут Йозил.
 

Звездната двойка се снабди с първото си чадо напролет на 2020 – при започване на коронавирус пандемията. „ Слава на Бога, щерка ни Еда се появи здрава в това болно време! ”, бяха първите думи на първескинята след раждането. Мъжът й пък се тюхкаше, че не може да почерпи поради обществената изолираност. 

Амине изкара безпроблемно дебютната си бременност. Единственият й призрачен сън в този интервал беше нападението, което претърпя в Лондон няколко седмици след зачеването. Тв звездата и мъжът й – тогава към момента състезател на „ Арсенал ”, бяха нападнати в колата си от въоръжени с ножове грабители и единствено чудото ги избави от съществени пострадвания. В джипа на съпрузите пътуваше и Сеад Колашинац – различен състезател на „ топчиите ”, напомнят осведомени с случая.

Автомобилът с футболистите и бременната актриса бе нападнат от засада в Северен Лондон. Мъже с каски на главите и кинжали в ръцете се нахвърлиха върху пасажерите с викове „ Парите или живота! ”, само че бяха отблъснати от Колашинац. Роденият в Германия босненец изскочи от купето и размаха юмруци против нападателите, а съотборникът му Месут остана в колата да брани жена си.

Когато Сеад разколеба злосторниците, се качи назад в джипа и Йозил потегли с мръсна газ. Маскираните от своя страна се метнаха на моторите си и подгониха роувъра из Лондон. Преследването продължи 5 минути – досега, в който високопроходимото возило не спря пред турския ресторант „ Ликия ”. Предупредени по телефона, сервитьорите на заведението чакаха на улицата с касапски сатъри в ръце, а щом ги зърнаха, крадците избягаха с мотоциклетите.

След случая в пресата на Албиона се появиха догатки, че задачата на нападението може и да не е грабеж. Според английски таблоиди не било изключено бандитите да са възнамерявали отвличането на Амине Гюлше, с цел да желаят след това многомилионен откуп от брачна половинка й. Пак съгласно британски изявления актрисата по този начин се уплашила при екшъна, че чак се подмокрила.

Самата тв звезда изрично отхвърляше да се е изпуснала от боязън. „ Нищо сходно не се случи с мен, само че е истина, че обстановката беше повече от инфарктна. За да преодолея ужаса, се наложи да направя няколко сеанса с психолог ”, показа тя в изявление за авторитетно турско издание.

Гюлше и Йозил са семейство от 3 години. Двамата се ожениха на 7 юни 2019-а, а кум на сватбата им беше президентът на Турция Ердоган . На струващата стотици хиляди $ венчавка в един от най-луксозните хотели край Босфора – Four Seasons, някогашен османски замък от XIX век, участваха над 300 посетители.

Играещият в Лондон футболист и чаровната телевизионна звезда се залюбиха преди към 6 години. Връзката им стартира малко след провеждането на състезанието „ Мис Турция Свят 2014 ”, който беше извоюван безапелационно от Амине. През 2015-а двамата сложиха завършек на връзките си, само че единствено краткотрайно - през 2017-а взеха решение отново да се съберат, да си дадат нов късмет.

През 2018-а Месут срещна обичаната си със своите родственици на благо фамилно празненство в лондонско заведение. По-късно същата година пък девойка Гюлше заведе избраника си в Измир и го показа на бабите и братовчедите си.

Екранната Нур Козан е етническа туркиня, само че преди да заиграе в „ Сега и вечно ” не знаела добре езика на сънародниците си. Защо ли? Защото е израснала в Швеция. Край Босфора тя се открила, когато стартирали фотосите на упоменатата нагоре мелодраматична поредност.

„ Винаги съм говорела турски, само че развалено - като чужденка. Когато започнах работа по сериала, продуцентите ми наеха преподавател, който да поправя дикцията ми. Помогна ми доста и Серхат Теоман от „ Север Юг ”, разказвала е хубавицата.

Макар и родена в Швеция, Амине Гюлше не се признава за скандинавка. Турция е страната, за която актрисата най-вече милее, и с цел да потвърди това, тя даже си направи татуировка на гърба. „ Горда съм, че съм османка ”, гласи надписът.   

„ Мама постоянно е била срещу да изографисвам тялото си. Когато обаче й споделих какъв родолюбив татус желая, ме поддържа безусловно ”, разказвала е звездата. Месут Йозил също като брачната половинка си не е роден в Турция. Той се появил на бял свят в Германия, където османските му родители били гастарбайтери.

Докато чака раждането на второто си дете, Амине публично ще стане президентша на турски футболен клуб. Съпругът й Месут разгласи преди няколко седмици, че има намерение да купи третодивизионния „ Корум ” за сумата от 1,3 млн. $. Веднага щом договорката бъде финализирана, османлията с немски паспорт ще поеме оперативното управление на отбора.

Самата госпожа Гюлше е специалист по футболни мачове и съвсем всяка седмица прави тото залози за дуелите от британското състезание. Екранната Нур Козан знаела от мъжа си имената и опциите на подвизаващите се на Албиона ритнитопковци, от него разбирала кой по кое време е контузен или е в слаба форма. „ Наясно съм с прехвърлянията, с класиранията... Главата ми е цялостна със статистика, която употребявам, когато залагам пари на избрани мачове. Обикновено пущам фиш с по 2-3 футболни срещи и играя с доста дребни суми ”, показа наскоро тв любимката пред неделното издание на влиятелен турски вестник. И добави, че доста пъти е печелила от тотото, само че и много е губила.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР