Американците имат право да научат кой е победител в деня

...
Американците имат право да научат кой е победител в деня
Коментари Харесай

Тръмп: Американците имат право да научат кой е победил в деня на изборите

Американците имат право да научат кой е победител в деня на изборите, съобщи президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския по време на посещаване в щаб на своята предизборна акция в предградие на Вашингтон, заяви Българска телеграфна агенция.

"Имаме правото да знаем кой е спечелилия на 3 ноември ", акцентира републиканският президент в Арлингтън, щата Вирджиния.

Засиленото потребление на гласоподаване по пощата от страна на американските гласоподаватели може да забави преброяването на бюлетините и оповестяването на резултатите.



Тръмп сподели, че "още не е мислил за тирада, с която да признае провалянето или да приветства успеха ".

"Надяваме се, че ще произнесем единствено една от тези две и нали знаете, успеха е лесна. Загубата в никакъв случай не е лесна, най-малко за мен не е ", добави той.

Президентът акцентира, че се усеща доста добре, макар че гласът му е пресипнал от толкоз доста предизборни речи. Тръмп и други присъстващи не носеха маски макар коронавирусната пандемия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР