Американското списание Форбс изготви своята шеста подред годишна класация на

...
Американското списание Форбс изготви своята шеста подред годишна класация на
Коментари Харесай

Мадона и Риана в класацията на най-богатите жени предприемачи

Американското списание " Форбс " изготви своята шеста поред годишна ранглиста на стоте най-богатите жени-предприемачи в Съединени американски щати. В нея попаднаха редица музикални суперзвезди, измежду които певиците Мадона и Риана.

Подреждането беше управлявано за трета година от съоснователката на компанията за покривни материали ABC Supply Даян Хендрикс. Нейното положение бе оценено на 8 милиарда $.

Риана се оказа на 33-о място в класацията с насъбрано благосъстояние от 600 милиона $. То бе добито от продажбите на козметика и долни дрехи от личната ѝ марка.

 Мадона и Риана в класацията на най-богатите дами бизнесмени
Мадона зае 40-о място в класацията на " Форбс " на жените-предприемачи, сами натрупали своето благосъстояние. Изработените активи за една година на певицата бяха оценени на 550 милиона $.

В листата попаднаха и други изпълнителки, като Селин Дион (51-во място и 455 милиона долара), Бионсе (55 място и 420 милиона) и Барбара Стрейзанд (56 място и 400 милиона долара).

Жените, включени в листата на изданието са основали или са помогнали за построяването и триумфа на компании, занимаващи се с какво ли не - от построяването на ракети, през производството на сноубордове, до изработката на проби на Covid-19.

Пандемията е била благосклонна към някои, в това число финансовия началник на Zoom Video Communications Кели Стекелбърг, която дебютира в листата, откакто приходите ѝ през 2020 година са се нараснали.
 Мадона и Риана в класацията на най-богатите дами бизнесмени
Други, като козметичната компания Anastasia Soare и партньорската компанията за грижа за кожата Rodan + Fields, са имали по-малко шанс, защото наложената карантината около пандемията навреди на продажбите на някои козметични артикули.
 Мадона и Риана в класацията на най-богатите дами бизнесмени

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР