Американското правителство оказало натиск над разработваната от Германия своя система

...
Американското правителство оказало натиск над разработваната от Германия своя система
Коментари Харесай

Кой принуди Германия да се откаже от своя противоракетна система?

Американското държавно управление оказало напън над разработваната от Германия своя система за противоракетна защита Taktisches Luftverteidigungssystem (TLVS) за да ги принуди да купят тяхната система Patriot. Това.
От немския производител Matra BAE Dynamics Alenia (MBDA) съобщили, че „ преструктурират ” своята активност след получени сигнали от Берлин за желанието на държавното управление да преразгледа решението си по отношение на перспективния план на компанията за системата за Противовъздушна отбрана TLVS.
 Съединени американски щати плануват стотици милиони в бюджета си за противопоставяне на Русия Съединени американски щати плануват стотици милиони в бюджета си за противопоставяне на Русия
Проектобюджетът на Съединени американски щати за фискалната 2021 година планува отпущането на 700 милиона $ за " противопоставяне " на Русия и допълнител...
Изявлението е направено откакто американските сътрудници в лицето на Lockheed Martin, които в продължение на доста години се надявали на взаимна разработка, изказали неодобрение, че немските военни по този начин и не се решили да сключат контракт по системата.
Това послужило като мотив за изказване на немския министър на защитата Аннегрет Крамп-Карренбауер за желанието да преразгледа метода за реализация на цялата система за противоракетна и противовъздушна защита, като заделената сума от 2 млн евро за разработка на TLVS през идната година станала „ финален пирон в капака на ковчега ” за системата.
Ролята на американското държавно управление е „ зад кадър ”, само че е общоизвестна тоталната обязаност сред американския ВПК и държавното управление. Правителството на Съединени американски щати не един път е предписание оферти на Германия за нуждата да закупи системата Patriot за повишение на успеваемостта на ПРО на страната.
Отказът на Берлин от създаването TLVS преди всичко е от изгода на първо място на американския ВПК, защото на Германия не й остава нищо друго с изключение на да закупи Patriot заради липса на друга опция.
 Съединени американски щати тестват бойни лазери, ще се пазят от крилати ракети Съединени американски щати тестват бойни лазери, ще се пазят от крилати ракети
Пентагонът има намерение да организира огромни тествания на бойни лазери, написа съветският вестник " Независимая газета ", представен от Агенция " Фок...
Превод: Ганчо Каменарски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР