Американското посолство в София гражданите на САЩ у нас да

...
Американското посолство в София гражданите на САЩ у нас да
Коментари Харесай

Посолството на САЩ предупреди своите граждани да избягват центъра на София заради протеста срещу Радев

Американското посолство в София жителите на Съединени американски щати у нас да заобикалят центъра на столицата довечера поради евентуална заплаха по отношение на оповестения митинг против президента Румен Радев.

" В петък, 02 юни 2023 година, ще има шествие, което ще стартира пред Президентството в центъра на София към 18:30 ч. Демонстрацията ще се развие в марш, започващ в или към 19:30 ч. до Орлов мост. Очаква се събитието да завърши към 22:00 часа ", гласи информацията, оповестена на уеб страницата на посолството.

Според дипломатическата задача, управляващите у нас чакат протестната проява, която е в поддръжка на българското участие в Европейски Съюз и НАТО, да събере сред 3000 и 5000 участници.

" Всички жители на Съединени американски щати и членовете на техните фамилии се поучават да заобикалят региони, наранени от това събитие. Очаквайте затворени пътища и засилено полицейско наличие в този регион. Това може да докара до закъснения, блокади и общо усилване на естествения работен трафик в центъра на София ", предизвестяват от посолството. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР