Американският производител на електрически превозни средства Tesla Inc спря да

...
Американският производител на електрически превозни средства Tesla Inc спря да
Коментари Харесай

Tesla спира да приема поръчки за своя пикап Cybertruck извън Северна Америка



Американският производител на електрически транспортни средства Tesla Inc спря да приема поръчки за идния си пикап Cybertruck отвън Северна Америка, оповестява Ройтерс, визирайки информация на формалния уеб страница на компанията.

Tesla към този момент приема единствено резервации за Cybertruck от Съединените щати, Канада и Мексико, демонстрира уебсайтът.

На този стадий от компанията отхвърлят коментар на информацията пред организация Ройтерс.

Главният изпълнителен шеф Илон Мъск съобщи преди време, че Tesla ще стартира производството на Cybertruck идната година в завода си в Остин, Тексас.

" Имаме повече поръчки за първите Cybertruck, в сравнение с бихме могли да осъществим за три години след началото на производството ", означи през предходната седмица Мъск по време на конференция " Бъдещето на автомобила 2022 година " на " Файненшъл таймс ".

Тогава той също по този начин сподели, че Tesla може да спре да приема поръчки, защото търсенето на някои от транспортни средства на компания надвишава производството " до неуместна степен ".

Tesla показа Cybertruck през 2019 година Преди това имаше за цел да стартира производството в края на тази година, само че отсрочи проекта за първото тримесечие на 2023 година
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР