Американският производител на електрически микробуси и камиони Rivian разпореди спешно

...
Американският производител на електрически микробуси и камиони Rivian разпореди спешно
Коментари Харесай

Rivian изтегля електромобили заради проблем с управлението

Американският производител на електрически микробуси и камиони Rivian разпореди незабавно евакуиране на множеството от своите коли заради проблем с ръководството.

В писмо, изпратено до клиентите на компанията и получено от Агенция Франс Прес, основният изпълнителен шеф Ар Джей Скаринг съобщи, че " при дребен % от колите " някои детайли на кормилната система " може да не са били задоволително стегнати " - положение, което може да докара до евентуални опасности при ръководството на автомобила.

Досега производителят е отбелязал седем такива казуса с коли Rivian, като не е известно да има потърпевши.

Официалното уведомление за евакуиране ще бъде публично оповестено от Националната администрация за сигурност на придвижването по пътищата в събота, обявиха от Rivian.

Изтеглянето е третото за новия производител на електрически пикапи, спортни коли и ванове. Досега през тази година са създадени към 14 000 автомобила, като задачата е за цялата 2022 година да бъдат създадени 25 000 автомобила.

През пролетта бяха издадени по-малко основни изтегляния за 500 автомобила с проблем с въздушните възглавници, а през август - за 200 автомобила, наранени от проблем с защитните колани. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР