Американският президент Доналд Тръмп смята, че бившият американски президент Барак

...
Американският президент Доналд Тръмп смята, че бившият американски президент Барак
Коментари Харесай

Тръмп отново обвини Обама

Американският президент Доналд Тръмп счита, че някогашният американски президент Барак Обама е отговорен за инсталирането на неприятна климатична система в Западното крило на Белия дом. Той сподели това пред публицисти в петък в Овалния кабинет.

Американският президент беше запитан дали възнамерява да отиде в имението си в Бедминстър, Ню Джърси за дълго време през август. " Надявам се, че не, тъй като обичам да работя, избирам да бъда тук. Знаеш ли, може би единствено за малко време ", сподели Тръмп, представен от АП.

Според него нормално по време на отсъствието на президента в Белия дом се правят разнообразни типове работа. " Случвало се е доста пъти да си тръгвате и те правят доста работа в Белия дом. Например, администрацията на Обама създаде нова климатична система за западното крило, беше толкоз добра, до момента в който не сътвориха тази система. тук или е доста студено или горещо - сподели Тръмп.

През лятото на 2017 година, до момента в който Тръмп прекарва почивката си в Бедминстър, в Белия дом бе извършен огромен комплекс от ремонтни работи. Основната задача на експертите е да модернизират мощно остарялата климатична система за 17 дни. Подобрението му струваше 1,9 млн. $, ремонтираше се и централната отоплителна система, а вентилационните канали се почистваха. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР