Американският президент Доналд Тръмп обяви по време на посещението си

...
Американският президент Доналд Тръмп обяви по време на посещението си
Коментари Харесай

Проблемът със Северна Корея ще бъде разрешен, зарече се Тръмп

Американският президент Доналд Тръмп разгласи по време на визитата си в Южна Корея, че обстановката във връзка с Северна Корея ще бъде позволена .

" Тя постоянно се позволява . Тя би трябвало да бъде позволена ", добави президентът на Съединени американски щати, изтъквайки: " Никой не харесва спокойно решение повече от президента Тръмп . "

 КНДР плаши Съединени американски щати да подостри
КНДР плаши Съединени американски щати да подостри " нуклеарния и драгоценен меч на справедливостта "

Предупреди Тръмп да не прави нещо " бясно ", до момента в който е в Азия

Той разяснява още, че и " неприятно решение " за напрежението към Северна Корея може да се наложи да бъде взето , само че когато е бил запитан непосредствено да каже дали има поради война с тези думи, Тръмп загатнал: " Знаете какво значи това . "

Днес и на следващия ден американският президент е на посещаване в Южна Корея, като ще разиска с управлението на страната както икономическите връзки, по този начин и обстановката във връзка с Северна Корея.

По-рано Северна Корея разгласи тъкмо след идването на Тръмп в Южна Корея, че ще ускори нуклеарния си капацитет и добави, че е подготвена да отговори на всевъзможни " луди " дейности на американския държавен глава.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР