Американският президент Доналд Тръмп обяви, че по границата с Мексико

...
Американският президент Доналд Тръмп обяви, че по границата с Мексико
Коментари Харесай

Тръмп не се спира - стената по границата в Мексико се строяла, макар че няма такова нещо

Американският президент Доналд Тръмп разгласи, че по границата с Мексико към този момент се строи стената, която той даде обещание, без значение от обстоятелството, че строителни активност няма, разяснява Euronews, представена от БГНЕС.
На събиране на градски и общински шерифи във Вашингтон американският президент разгласи: " Имигрантите ще би трябвало да могат да качат Еверест, с цел да съумеят да се трансферират през огромната, мощна стена. "
Въпреки че по границата с Мексико не се строи, Доналд Тръмп сподели на шерифите, че стената се построява " в този миг, до момента в който приказвам с вас ".
Финансирането на стената, която желае Доналд Тръмп, е в основата на разногласията с Конгреса, които доведоха до блокиране на бюджета за федералните служби и федералното държавно управление за повече от 1 месец.
На 15-и февруари изтича краткотрайното съглашение за обезпечаване на пари за институциите, като към момента се чака Тръмп да утвърди дефинитивно контрактуваното сред републиканци и демократи в Конгреса. Въпреки желаните от Тръмп 5,7 милиарда $ публични средства за градежа на над 350 километра ограждения по границата с Мексико, Конгресът се споразумя да отпусне единствено 1,4 милиарда. Парите се дават за обезпечаване на сигурността по границата, като се допуска, че Тръмп ще разпореди с тях да бъдат издигнати към 90 километра нова ограда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР