Американският актьор Кевин Спейси е обвиняван в четири обвинения в

...
Американският актьор Кевин Спейси е обвиняван в четири обвинения в
Коментари Харесай

Обвиниха Кевин Спейси в сексуално посегателство срещу трима мъже

Американският артист Кевин Спейси е упрекван в четири обвинявания в полово посягане против трима мъже, заяви английската прокуратура в четвъртък, представена от Си Ен Ен.

Обвиненията са свързани с два хипотетични случая в Лондон през 2005 година, други два през 2008 година и още един в Глостършър, Западна Англия, през 2013 година

Предполагаемата жертва на случаите от 2005 година към този момент е на над 40-годишна възраст, до момента в който двамата мъже, за които се твърди, че са забъркани в случаите от 2008 и 2013 година, към този момент са на над 30 години.

Решението за покачване на обвиняване против Спейси е осъществено " след обзор на доказателствата, събрани от столичната полицейска работа в границите на нейното следствие ".

Въпреки че обвиняванията бяха повдигнати в четвъртък, сега Спейси не е в Англия или Уелс и те не могат да бъдат влязат в действие, до момента в който не влезе в една от тези страни, заяви представител на прокуратурата пред Си Ен Ен, без да посочи дали ще бъде желана екстрадицията на артиста.

Спейси завоюва две награди Оскар за функциите си в " Обичайните обвинени " и " Американски прелести ". Той също по този начин взе участие в известния политически сериал по Netflix " Къща от карти ". Той се завърна към актьорството през последната година.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР