Американският актьор Джейк Джилънхол, който влезе в ролята на злодея

...
Американският актьор Джейк Джилънхол, който влезе в ролята на злодея
Коментари Харесай

Гореща холивудска звезда посети тайно България

Американският артист Джейк Джилънхол, който влезе в ролята на злодея Куентин Бек в последния „ Спайдърмен “ - „ Далече от вкъщи “, е бил скрито у нас тази седмица

Той е снимал рекламен клип за световноизвестна марка в киноцентъра в „ Бояна “, само че за гостуването му всички ангажирани в плана са подписали контракти да мълчат като партизани на разпит до излизането на спота, написа „ Телеграф “.

Джейк Джилънхол е дошъл при започване на седмицата в София. Домакините му са планували два дни за адаптация, а след тях и два снимачни дни. Актьорът е бил настанен в първокласен хотел в центъра на столицата против постройката на Народното събрание, в чийто регион е видян от бдителни почитатели. Джилънхол е работил със същия екип, който предходната година снима рекламен клип с шоколадовия топмодел Наоми Кембъл.
Номинираният за „ Оскар “ през 2005 година за „ Най-добра поддържаща мъжка роля “ във кино лентата „ Планината Броукбек “ пристигна единствено две седмици откакто у нас гостува ирландският професионален боксьор Конър Макгрегър. ММА боецът бе специфичен посетител на бойната галавечер Max Fight 56 в „ Арена София “, а единствено преди година той е снимал филм дружно с Джейк Джилънхол. За Конър това е дебют в киното, а фотосите са били сред 23 август и 7 ноември в Доминиканската република. Лентата носи заглавието „ Крайпътна къща “ и е римейк на екшъна от 1989 година с Патрик Суейзи. Все още няма дата за премиерата, само че се допуска, че ще излезе следващата година.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР