Американските власти признават, че страната трябва да предприеме допълнителни мерки

...
Американските власти признават, че страната трябва да предприеме допълнителни мерки
Коментари Харесай

Америка призна, че в страната има проблем с расизма

Американските управляващи признават, че страната би трябвало да предприеме спомагателни ограничения за битка с деянията на расизъм . Това съобщи прессекретарят на Белия дом Джен Псаки, разяснявайки изказванията на съветския президент Владимир, написа ТАСС.
" В този случай можем да бъдем самокритични. Съединените щати осъзнаха, че би трябвало да създадем доста повече за битка с расовата неправда и да станем по-добри. Работим по това ", съобщи представителят на американската президентска администрация Джо Байдън.
 Вестник в Съединени американски щати се извини за десетилетия политика на расизъм Вестник в Съединени американски щати се извини за десетилетия политика на расизъм
Главният редактор на в. Cansas Star се извини от името на американския всекидневник за десетилетия расистко и дискриминационно отразяване...
Припомняме, че Путин означи, че в историята на Съединените щати е имало " доста тежък, дълъг, сложен интервал на иго, доста нечовечен " . По негово мнение „ всичко това минава през историята и до през днешния ден съпътства живота в Съединени американски щати и до момента афро-американците са били изправени пред неправда ", съобщи съветският президент.
Припомнете си какви реплики размениха между тях Байдън и Путин - ТУК:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР