Американски учени препоръчаха бизнес срещите да се организират в ресторанти,

...
Американски учени препоръчаха бизнес срещите да се организират в ресторанти,
Коментари Харесай

Учени препоръчаха бизнес срещите да се организират в китайски ресторант

Американски учени предложиха бизнес срещите да се провеждат в заведения за хранене, където храната се споделя, тъй като по този начин покупко-продажбите се подписват по-бързо, заяви в. "Мирър ".

В проучването си експертите от университета на Чикаго са ревизирали дали методът, по който се употребява храната, се отразява на съдействието. Те са поискали от участници да водят договаряния, до момента в който ядат чипс и салса. Половината получили общи купи, а останалите имали самостоятелни.

Доброволците водили договаряния като представители на управлението и на профсъюзите. Задачата им била да договорят допустима заплата в 22 кръга договаряния, като на третия трябвало да стартира стачка.

Споделящите храната постигнали съглашение на деветия ден от стачката, а разполагащите с самостоятелни порции - на 13-ия ден.

"Всяко ястие, което изяждате сами, е пропусната опция да установите връзка с някого - сподели проф. Фишбах от екипа. - А всяко ястие, в което храната се споделя, употребява опцията да се сътвори обществена връзка ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР