Американската верига за кафе Starbucks планира да отвори нов вид

...
Американската верига за кафе Starbucks планира да отвори нов вид
Коментари Харесай

Кафе от колата: Starbucks отваря нов вид обекти в България

Американската верига за кафе Starbucks възнамерява да отвори нов тип обекти в България – така наречен drive-through. Праведно от британски език това е тип услуга за у дома, предоставяна от бизнес, която разрешава на клиентите да купуват артикули, без да напущат колите си.

От към година търсим подобаваща локация. Ще стартираме със София. След това към този момент може да гледаме и към други градове “, изясни пред Economic.bg Иван Георгиев, районен шеф за България и Румъния на „ Амрест България “ – компанията, която съставлява Starbucks Coffee International.

Конкретни периоди за откриването на новия тип обекти към момента няма, защото компанията към момента е в развой на избиране на „ съвършената локация “.

Първата локация би трябвало да е съвършена. Да е на основен бул., да има елементарен вход/изход и да се вижда от надалеч. За момента обмисляме няколко оферти “, споделя Георгиев и прецизира, че след избора на локация са нужни сред 6 и 9 месеца, с цел да бъде открит обектът.

В новия вид обекти ще се предлага всичко, което и в стандартните кафенета на веригата, само че поръчките ще се взимат непосредствено от автомобила на клиента.

Drive-through форматът е въведен за първи път в Съединените щати през 30-те години на предишния век и от този момент се е популяризирал в други страни. На територията на Европа към момента не е изключително известен, като се изключи Обединеното кралство.

Имаме една такава локация в Румъния и там видяхме, че моделът работи. А ние сме със сходни желания с румънците, по тази причина се надяваме и тук да има триумф този модел “, споделя още Иван Георгиев.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР