Американската марка за дамско бельо Victoria's Secret изкара на пазара

...
Американската марка за дамско бельо Victoria's Secret изкара на пазара
Коментари Харесай

Victoria`s Secret пусна уникални спортни сутиени

Американската марка за дамско долни дрехи Victoria's Secret изкара на пазара нова сбирка спортни сутиени с дребни отвори за вентилация, заяви Лента. " Ню Ейнджъл Макс Спорт Бра " е предопределен за спортистки.

" Сутиените с оптималната поддръжка фиксират бюста по време на интензивна физическа интензивност, а перфорациите в предната и задната им част основават спомагателна вентилация ", споделиха от компанията.  
Your new support system: the Angel Max Sport Bra with encapsulated cups to minimize bounce. http://i.victoria.com/C3F
Публикувахте от в 5 октомври 2017 година Отличителната специфичност на сбирката е дизайнът на презрамките, които са във тип на разперени благ крила на гърба.

Victoria's Secret е компания, която е профилирана в производството на дамско долни дрехи, облекла, аксесоари и козметика. Първото дефиле се е състояло през 1995 година в хотел " Плаза " в Ню Йорк.

Моделите, които популяризират продукцията на марката, са наричани " ангели ", защото излизат на подиума с огромни декоративни крила.

Сред ангелите на Victoria's Secret през годините са били Жизел Бюндхен, Миранда Кер, Хайди Клум, Адриана Лима и Алесандра Амброзио.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР