Американската легенда в леката атлетика Алисън Феликс сподели, че „не

...
Американската легенда в леката атлетика Алисън Феликс сподели, че „не
Коментари Харесай

Легенда в леката атлетика: Не съжалявам за нищо

Американската легенда в леката атлетика Алисън Феликс показа, че „ не съжалява за нищо “ в забележителната си и изпълнена с медали кариера, която се чака да завърши в края на сезона.

„ Имала съм толкоз приливи и отливи по пътя, само че не мога да си показва живота без леката атлетика. Винаги има неща, които ми се искаше да съм направила по-добре или друго, само че когато се върна обратно, не скърбя за нищо. Мисля, че за всяко нещо, което ти се случва, има причина, и точно тези неща ме построиха като персона “, стартира 36-годишната спринтьорка преди спирката в източния чешки град Острава.

С 11 олимпийски медала, първият от които от Атина през 2004 и последният от Токио предходната година, Феликс е най-титулуваната жена в историята на олимпийската лека атлетика. Тя е най-декорираната при дамите и мъжете и в историята на международните шампионати с цели 18 оценки. Тази година Съединени американски щати ще бъде хазаин на Световното по лека атлетика за първи път и Феликс е подготвена да се състезава там за последно.

„ Толкова съм разчувствана, чакахме дълго време и най-сетне Световното състезание ще бъде тук в Щатите. Ще вземам участие в американските серии през юни. Очакванията ми са свързани по-скоро с щафетата “, добави Феликс за шампионата, който ще се организира в Юджийн, Орегон, през юли.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР