Американската корпорация Lockheed Martin се отказа от плановете си да

...
Американската корпорация Lockheed Martin се отказа от плановете си да
Коментари Харесай

Lockheed Martin се отказа от покупката на Aerojet Rocketdyne

Американската корпорация Lockheed Martin се отхвърли от проектите си да купи производителя на ракетни мотори Aerojet Rocketdyne за към 4,4 милиарда $, се показва в изказване на уеб страницата ѝ, съобщи БГНЕС.

Както е посочено в документа, корпорацията " афишира прекратяването на споразуменията по отношение на придобиването на Aerojet Rocketdyne ". " Решението за преустановяване на съглашението беше взето, откакто Федералната комерсиална комисия на Съединени американски щати (FTC) подаде правосъден иск предишния месец, с цел да изиска предварителна правосъдна възбрана против придобиването ", обявиха от Lockheed Martin. Експертите на FTC се опълчиха на договорката, защото считат, че тя нарушава антитръстовите правила.

Главният изпълнителен шеф на Lockheed Martin Джим Тиклет съобщи, че договорката " би била от изгода за цялата промишленост посредством по-голяма успеваемост, експедитивност и обилни икономии на разноски за държавното управление на Съединени американски щати ". " Въпреки това, в светлината на дейностите на FTC, взехме решение, че отводът от договорката е в най-хубавия интерес на нашите акционери ", добави Tиклет.
 {{ otherArticle[0].article.title }}
Румъния възнамерява да купи най-новото потомство изтребители F-3...

Lockheed Martin е една от най-големите военно-промишлени компании в света. Тя е основана в Мериленд и взе участие в планове в региона на галактическите проучвания, защитата, електрониката и осведомителната сигурност. Броят на чиновниците на компанията в целия свят е към 114 000 души. Приходите на Lockheed Martin през 2020 година надвишиха 65 милиарда $.

Базираната в Калифорния компания Aerojet Rocketdyne създава ракетни мотори както за отбранителния, по този начин и за галактическия бранш. В компанията работят към 5 000 души.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР