Американската колекционерка и икона на стила Айрис Апфел, която е

...
Американската колекционерка и икона на стила Айрис Апфел, която е
Коментари Харесай

97-годишна подписа първия си договор с модна агенция СНИМКИ

Американската колекционерка и икона на стила Айрис Апфел, която е на 97 години, подписа контракт с една от водещите организации за модели - IMG Models.

„ Айрис е икона с голям гений. Тя излъчва креативност и ентусиазъм. Заедно ще търсим опция да покажем на света нейния естествен подарък. И на 97 години Айрис продължава да потвърждава, че възрастта е единствено цифра ”, съобщи ръководителят на „ Ай Ем Джи модълс ” Айвън Барт.
Апфел сподели, че се надява триумфът й в стилната промишленост да въодушеви и други дами на години да изпълнят фантазиите си, написа в. „ Индипендънт ”, представен от Българска телеграфна агенция.

„ Много съм въодушевена. Никога не съм имала същински сътрудник. Винаги всичко съм правила сама и не съм предполагала, че животът ми ще се промени толкоз. Всичко се случи толкоз ненадейно. Кой би могъл да допусна, че на 97 години ще стана момичето от корицата ”, радва се Апфел.
Айрис Апфел е взела участие в рекламни акции на козметика и на Кейт Спейд.

Снимала се е за италианското издание на сп. „ Вог ”, даже за корицата на списание „ Дейзд енд кънфюзд ”. Тя е и първият човек, разкрил лична галерия на тоалети и аксесоари в нюйорския музей „ Метрополитън ” през 2005 година, без да е фешън дизайнер. Има принос за интериора на Белия дом.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР