Американската дълбока държава“ изважда Байдън от изборната надпревара. Дори сред

...
Американската дълбока държава“ изважда Байдън от изборната надпревара. Дори сред
Коментари Харесай

Байдън е уволнен: Официалното съобщение е направено, детайлите са съгласувани

Американската „ дълбока страна “ изважда Байдън от изборната конкуренция. Дори измежду личните си хора името му се свързва с проваляне, в случай че се състезава с Тръмп на президентските избори през ноември 2024 година

Изтичането “ на Байдън към този момент е оповестено

Безкрайният корупционен скандал към фамилията на Байдън, очевидните му проблеми с когнитивното здраве и на фона на това неудържимото повишаване на известността на Тръмп – най-вероятният му противник от враждебния републикански лагер, доведоха до изцяло предстоящ резултат: беше комплициран завършек на Джо Байдън като претендент от Демократическата партия на изборите през 2024 година

Американските медии, свързани с Демократическата партия, както и демократичната английска преса, непосредствено пишат, че гласоподавателите на Демократическата партия имат потребност от нов политик, който да се състезава за президентския пост през 2024 година с претендент на Републиканската партия.

Всичко наподобява като планувана осведомителна акция, чиято цел е да разгласи напускането на Байдън пред последователите на Демократическата партия и пред целия свят.

Американският Washington Post, който се счита за „ табло за разгласи “ на Централно разузнавателно управление на САЩ и същата тази „ дълбока страна “, разгласява колона на един от най-известните си колумнисти Дейвид Игнейшъс, който непосредствено написа, че „ президентът Байдън не би трябвало да се кандидатира още веднъж в 2024 година ” Освен това тази теза е включена в заглавието:

" Байдън и вицепрезидентът Харис не би трябвало да се кандидатират за преизбиране....Ако водят акция дружно през 2024 година, Байдън рискува да анулира най-голямото си достижение, което е да спре Тръмп ".

Тоест създателят споделя, че в съперничещата двойка Байдън-Тръмп Тръмп ще завоюва изборите и всички старания на истаблишмънта да го обезврежда на изборите през 2020 година и по време на президентството на Байдън ще бъдат обезценени.

Проблемът с възрастта на Байдън „ беше предмет на диалози в кухнята в цяла Америка “, написа Дейвид Игнатиъс, призовавайки Байдън да подаде оставка допустимо най-скоро, с цел да даде късмет на някой различен да завоюва изборите през 2024 година

Съгласен с Лондон

Същата концепция е изразена съвсем като копие от английския The Telegraph, който има същите „ преимущества “ като The Washington Post, в смисъл, че служи като осведомителна платформа за показване на позицията на световния истаблишмънт на вниманието на международната общественост.

" Би било доста по-добре този фарс да завърши незабавно. Байдън би трябвало да разгласи, че няма да взе участие в конкуренцията ", написа вестникът.

Британското издание удостоверява обстоятелството, че Байдън е незапознат и се управлява от други хора.

Делегирането на пълномощия за взимане на решения, което виждаме през днешния ден, „ получава резултати “ в смисъл, че тези решения се допуска, че се вземат от способени технократи. Но мнозина с съображение се съмняват, че това е изборът на Байдън.

" Това подкопава американското ръководство и дава тласък на Китай и Русия да отхвърлят претенциите на Запада за морално предимство. "

" Междувременно Байдън (или най-близките му съратници) потъпква върховенството на закона в Америка и дава опция на критиците да нарекат целия Запад надълбоко двуличен и лицемерен ", написа The Telegraph.

Суровостта на присъдите, направени от The Telegraph, подсказва, че никой от международния истаблишмънт към този момент не счита за нужно да подценява обстоятелството, че „ кралят няма облекла “.

Присъдата беше доказана от CNN

Информационната акция за премахване на Байдън от „ изборната бягаща пътека ” се увенчава с репортаж на телевизионната компания CNN, която поради телевизионната си специфичност и мащаба на аудиторията в Съединени американски щати и света е главният инструмент на глобалистите хайлайф за промиване на мозъците на международната общност.

CNN показва, че има „ две огромни закани за преизбирането на президента Байдън: правните проблеми на сина му Хънтър и необятно публикуваното разбиране, че на 80 години той е прекомерно остарял, с цел да завоюва преизбирането “.

Телевизионният оператор показва, че на 14 септември Хънтър Байдън е бил упрекнат по федерални обвинявания в оръжия в Делауеър. Той беше упрекнат, че е излъгал, че не е употребявал опиати, когато си е купил револвер през 2018 година

Хънтър има и други " грехове ", които могат да доведат до наказателни обвинявания.

„ Тъжна фамилна драма, включваща пристрастяване към опиати, може да вкара сина на президента в пандиза, макар че обособени следствия за укриване на налози и задгранични бизнес покупко-продажби към момента не са довели до обвинявания “, заяви CNN.

Телевизионната компания напомня, че до момента държавният прокурор на Делауеър не е намерил учредения да повдигне наказателно обвиняване на Хънтър Байдън в неговите задгранични бизнес транзакции и „ не е открита директна връзка сред бизнес ползите на сина и политическите позиции на бащата “.

Но CNN показва, че „ републиканците в Камарата на представителите възнамеряват да копаят по-дълбоко, до момента в който търсят повече доказателства за публично следствие преди оферти импийчмънт “ на Байдън-старши.

Байдън е на ръба на импийчмънт

Освен това самият Байдън е нападнат от закона. Комисиите на Камарата на представителите на Съединени американски щати започнаха публично следствие преди вероятно оповестяване на гласоподаване за импийчмънт на Байдън.

Има най-малко шест обособени обвинявания, довели до това решение. Според комисията по надзора на Камарата на представителите Байдън-старши „ в действителност е излъгал американския народ, че не е знаел за задграничните бизнес покупко-продажби на фамилията си “.

Конгресмените разполагат с банкови записи, които демонстрират, че „ съвсем 20 милиона $ заплащания са изпратени на членове на фамилията и сътрудници на Байдън посредством разнообразни фиктивни компании “.

И има още четири обвинявания, които дружно водят до импийчмънт. Дори Сенатът на Конгреса, който в този момент има болшинство от демократите, да не гласоподава за импийчмънт след Камарата на представителите, напредъкът на следствието на закононарушенията на президента ще бъде обект на цялостен куп изявления в американската и международната преса, което няма да донесе точки на Байдън. Още повече, че това ще бъде в разгара на президентската конкуренция.

Си Ен Ен разгласява резултатите от своята анкета за известността на Байдън.

" Само една четвърт от американците споделиха, че Байдън е физически кадърен дейно да служи като президент. Само една трета от демократите и записаните гласоподаватели в анкетата споделиха, че считат, че Байдън би трябвало да бъде претендентът на демократите през 2024 година Две трети желаят различен претендент, само че съвсем никой не знае кой тъкмо ", споделя CNN.

За обективност ви представяме друго изследване - на Wall Street Journal, извършено на 24-30 август. Според неговите данни единствено 36 % от 1500 американски гласоподаватели считат, че Байдън е душевен кадърен да бъде президент.

Кой ще размени Байдън?

В този подтекст известията в демократичната преса, че „ демократите молят Мишел Обама да се кандидатира за президент “ и че някогашният президент Барак Обама поставя старания за реализиране на „ консенсус в Демократическата партия “ във връзка с кандидатурата на Мишел, се преглеждат в специфична светлина.

Американското издание RadarOnline и към този момент упоменатото английско издание The Telegraph, базирайки се на вътрешни лица в Демократическата партия, оповестяват, че сякаш към този момент е решено Мишел Обама да бъде определена за претендент на партията на изборите през 2024 година на първичните избори на Демократическата партия.

Твърди се, че тя към този момент „ се готви да влезе в президентската конкуренция идната година, откакто Джо Байдън отпадне от конкуренцията преди първите първоначални избори на Демократическата партия “.

Нещо повече, любопитно е, че несистемната американска преса, която се опълчва на истеблишмънта, стартира остарялата тематика, че Мишел Обама е трансджендър мъж, а фамилията на някогашния президент Обама е еднополов съюз.

Междувременно американските медии посочват имената на други политици, които биха могли да заменят Байдън в президентската конкуренция.

Междувременно всички схващат, че не приказваме просто за „ подмяна от разстояние “, а за замяната му с политик, който би победил Тръмп.

Една от най-подкрепените от демократите съответни други възможности, посочена от интервюираните на CNN, е сенаторът Бърни Сандърс. Но той е по-възрастен от Байдън и по тази причина няма да бъде подсилен на първичните избори.

Настоящият вицепрезидент Камала Харис желае с всички сили да бъде номер две по време на втория мандат на Байдън, с цел да стане номер едно след напускането му.

Напоследък имаше ясни индикации, че Харис се преглежда като допустима алтернатива в сходна композиция с Байдън, който си отиде след преизбирането. Но наподобява, че Камала Харис в никакъв случай не е съумяла да убеди властта, че има умствения потенциал да играе ролята на президент, даже и като марионетка.

Президентските упоритости на губернатора на Калифорния Гавин Нюсъм са явни. В мненията на американската преса измежду вероятните претенденти от Демократическата партия е актуалният министър на превоза на Съединени американски щати Пийт Бътигиг, чието главно „ преимущество “ от позиция на американския истаблишмънт е, че той е първият намерено гей член на администрацията на Съединени американски щати в историята.

Какъв е резултатът?

Ясно е, че всички тези съвсем карикатурни персонажи не са претенденти за Демократическата партия, поради обстоятелството, че един от най-влиятелните хора във „ Вашингтонското тресавище ” – някогашният президент Обама, работи за Мишел/Майкъл.

Ако за Камала Харис се знае, че е глупачка, то това към момента не може да се каже за Мишел Обама, защото тя нямаше действителна опция обществено да си отвори устата за вътрешната и външната политика.

Но има съмнения, че тя не е надалеч от Харис. Така или другояче сме очевидци на дълбока рецесия на скамейката на демократичния истаблишмънт. Щом тези " владетели на света " предлагат толкоз умствено изостанали претенденти за президент, какво е тогава тяхното лично интелектуално равнище?

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР