Американската актриса Амбър Хърд напоследък изкарва все повече време в

...
Американската актриса Амбър Хърд напоследък изкарва все повече време в
Коментари Харесай

Амбър Хърд се оплете в съдебни дела на два континента

Американската актриса Амбър Хърд в последно време изкарва от ден на ден време в правосъдните зали вместо на снимачната площадка. В основата на борбата са изказванията й, че е жертва на домашно принуждение от страна на някогашния си брачен партньор Джони Деп  Джони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, Съединени американски щати. Tой е. Холивудската звезда изрично отхвърля и се зае да потвърди правотата си, като заведе каузи за клюка във Англия и в Съединени американски щати.

Поредният епизод от правосъдната сага се разигра преди дни, когато стана ясно, че Хърд (36 г.) е поискала да бъде анулирано решението на съда във Феърфакс, щата Вирджиния, от началото на юни т.г., с което тя и Деп (59 г.) бяха приети за отговорни във взаимно очерняне. 

Според присъдата актрисата би трябвало да заплати на някогашната си половинка обезщетение от 15 милиона щатски $, само че поради особености на щатското законодателство във Вирджиния действителната сума възлиза на малко над 10 милиона щатски $. Банковата сметка на Деп пък ще намалее с два милиона щатски $. Това е заключението на правосъдните заседатели в процеса, траял шест седмици и изкарал в общественото пространство пикантни детайлности от персоналния живот на разпадналото се звездно семейство. Актрисата разгласи желание да апелира.

Защитата на Амбър Хърд, която призна, че не може да заплати дължимата сума, упорства за нов развой поради открит проблем с един от заседателите. Искът за отменяне на първичното решение и насрочването на ново дело обаче бе отритнат от арбитър. 

Повече от две години актрисата, взела участие във фентъзи продукцията “Аквамен ”, обикаля правосъдни зали на два континента - в Европа и в Северна Америка, откакто се разгласи за жертва на домашно принуждение. 

Двойката претърпя гръмък бракоразвод при започване на 2017 година, след брак, траял едвам 15 месеца. След фамилния раздор Хърд се оплака от " години на принуждение " - физическо и психическо. Твърдения, които Джони Деп  Джони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, Съединени американски щати. Tой е неведнъж отхвърля, даже при явяванията си в съда настоя, че той е бил жертвата. 

През 2018 година английският таблоид “Сън ” назова в своя публикация холивудския артист “бияч на дами ” поради изказвания на някогашната брачна половинка. Така Хърд се оказа и главен очевидец по време на последвалия развой във Върховния съд в Лондон. Джони Деп  Джони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, Съединени американски щати. Tой е заведе дело за клюка против издателя на “Сън ” -   " Нюз груп нюзпейпърс " и основния редактор Дан Утън. 

Малко измежду това юристите на Деп внесоха правосъден иск и в Съединени американски щати, само че ответничка е персонално Амбър Хърд поради своя обява във в. “Вашингтон пост ”. И в нея тя се показва за социална фигура, жертва на домашно принуждение - тематика, на която е отдаден материалът. Името на Джони Деп  Джони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, Съединени американски щати. Tой е не се загатва, само че той е на мнение, че някогашната му жена индиректно го клюки. Актьорът изрично отхвърля да я е малтретирал. Звездата от “Карибски пирати ” оцени нанесените вреди от тези изявления на стойност 50 милиона щатски $. Убедена в правотата си, Амбър Хърд подава срещуположен иск, като настоя за двойно по-голямо обезщетение - 100 милиона щатски $.

По време на съвещанията правосъдните зали и в Лондон, и във Феаърфакс се трансфораха в същински театрални подиуми, а присъстващите с интерес следиха изнесените представления от някогашните съпрузи. Хвърляха се тежки обвинявания, направени бяха самопризнания, пророниха се сълзи, имаше гневни прояви …

Върховният съд в Лондон отхвърли желае на Деп за клюка против английския таблоид " Сън ".  Съдията реши, че обвиняванията в публикацията са " правилни всъщност " - победа, въпреки и косвена за Амбър Хърд. Холивудският артист се опита да апелира, само че на вятъра.

Решението на американския съд обаче наклони везните в интерес на Джони Деп  Джони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, Съединени американски щати. Tой е, което накара юридическият екип на някогашната му брачна половинка да търси метод за отменяне на решението. Този опит към този момент е несполучлив. 

Процесите, протекли при голям публичен интерес, повлякоха след себе си и други правосъдни искове, непряко свързани с взаимоотношенията сред някогашните съпрузи.  Застрахователна компания изиска съд в Калифорния да се произнесе дали би трябвало да заплати компенсации по лавица на Амбър Хърд, откакто тя загуби делото във Феърфакс. Сключен през 2019 година осигурителен документ обезпечава на актрисата отбрана от понасяне на отговорност за сума до един милион щатски $. Компанията упорства, че няма отговорности към Хърд, защото съгласно наредба " застрахователят не носи отговорност за загуба, породена от умишленото деяние на застрахования ". 

Актрисата може да се изправи и пред правосъдни проблеми в Австралия, където продължава почнало през 2015 година следствие против нея за лъжливи показания под клетва поради противозаконното внасяне в страната на домашните й любимци - две кучета. Местното законодателство изисква наложителна карантина за влизащите в страната животни, само че това не е било спазено. Тогава Хърд се призна за отговорна във подправяне на пътни документи, заплати санкция от 1000 щатски $ и обществено се извини за държанието си във видео, в което взе участие и Деп. Смяташе се, че това е било задоволително, само че следствието още веднъж е настоящо след нови данни по случая, станали известни в хода на процеса във Англия.

Така Амбър Хърд може да се окаже и в правосъдна зала на трети континент - в Австралия. Според изданието “Мирър ” тя се готви да написа записки, в които да опише цялата истина за взаимоотношенията си с Джони Деп  Джони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, Съединени американски щати. Tой е. Актрисата, за която се твърди, че към този момент е сключила контракт за книгата, се надява с приходите вероятно да заплати компенсацията на някогашния си брачен партньор, добавя Българска телеграфна агенция. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР