Американската агенция J.D. Power публикува резултатите от годишното си проучване U.S. Seat

...
Американската агенция J.D. Power публикува
резултатите от годишното си проучване U.S.
Seat
Коментари Харесай

Кои са най-качествените седалки според американците

Американската организация J.D. Power публикува резултатите от годишното си изследване U.S. Seat Quality and Satisfaction Study, в което подрежда най-качествените, съгласно местните потребители, седалки при новите автомобили. Формирането на класирането е на база на брой проблеми на 100 автомобила, регистрирани през първите 90 дни от встъпването във притежание на новото транспортно средство.

За образуването на тазгодишното проучване- U.S. Seat Quality and Satisfaction Study 2021, организаторите са се допитали до впечатленията на 110 827 клиента- крайни собственици и ползващи лизингови автомобили, на коли моделно поколение 2021 година, като техните впечатления са били проследени в периода февруари-юли.

Проучването на J.D. Power сочи, че сред масовите марки и компактни (според американските стандарти) модели, с най-качествени седалки могат да се похвалят притежателите на Hyundai Elantra с показател от 5.7 казуса на 100 автомобила. На второ и трето място са Honda Civic (7.5) и Volkswagen Golf (7.8).

При средноразмерните и огромните масови модели, първата позиция е за Honda Clarity (5.3), след което се подреждат Dodge Charger (5.5) и Nissan Maxima (5.8).

С индикатор от 4.2, Nissan Rogue е на лидерската позиция при компактните SUV модели, а Chevrolet Blazer (6.1) при средноразмерните и големите SUV-та.

При първокласните коли, преди всичко са седалките на Porsche 718 (4.6), а при луксозните SUV-та е Lexus UX (4.4).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР